BCAA Complex 2200 от Dymatize

Dymatize

BCAA Complex 2200

12345    4.3/5  (31 Au votat)
Ambalare: 200 Capsule, 50 Doze
Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 10903

DESCRIEREA PRODUSULUI

BCAA Complex 2200 de la Dymatize

BCAA (branched chain amino acids), adică aminoacizii cu catene ramificate, sunt aminoacizi esenţiali: leucină, izoleucină şi valină. Aceştia sunt esenţiali deoarece organismul nu îi poate sintetiza şi trebuie luaţi din alimente sau suplimente alimentare. BCAA joacă un rol foarte important în sinteza proteinelor. În general, după exerciţii fizice intense, organismul este într-o stare catabolică, având un deficit de sinteză proteică.

Dymatize BCAA Complex
2200 furnizează organismului aminoacizi într-o formă uşor asimilabilă, iar eliberarea acestora se face gradual, într-o perioadă mai îndelungată. De asemenea, BCAA asigură creşterea masei şi forţei musculare si maximizează regenerarea musculară, creşte imunitatea şi îmbunătăţeşte performanţele fizice şi mentale.


Mod de administrare:

Se prepară o porţie amestecând 1 măsură de pulbere cu 300-350 ml de apă,suc sau
lapte. Se consumă în locul sau ca şi completare a meselor,dimineaţa imediat după trezire, seara înainte de culcare sau ori de câte ori este nevoie de un surplus proteic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

BCAA Complex 2200 от Dymatize

Dymatize

BCAA Complex 2200

Ambalare: 200 Capsule, 50 Doze
Coming soon!