Xtreme BCAA 5000 от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme BCAA 5000

12345    4.6/5  (85 Au votat)
Ambalare: 400 Grame, 70 Doze
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 18354

DESCRIEREA PRODUSULUI

Xtreme BCAA 5000

FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 este un supliment nutritiv special conceput pentru recuperarea rapidă și completă după efort fizic mare.
➡ BCAA cu nivel ridicat
➡ Acizi grași esențiali cu doza optimă
➡ In fiecare leucină 2500 mg/doză
➡ Accelerează creșterea masei musculare
➡ Imbunătățește recuperare
➡ Raportul perfect de BCAA - 2: 1: 1


FA Nutrition Xtreme 5000 conține cantități BCAA optime de l-leucină, L-izoleucină și l-valină. Acestea sunt aminoacizii cu lant ramificat, care sunt o familie de aminoacizi esențiali. Ele nu sunt produse în organism și trebuie să fie obținute prin dieta. Xtreme BCAA 5000 contine cantitatea optima si raportul unei astfel de produs important pentru organism amino este de - 2: 1: 1.

Fiecare doză FA Xtreme 5000 conține 5 gr BCAA de aminoacizi esentiali pentru cresterea masei musculare si a suprima efectele catabolice in organism dupa exercitii grele.
Din moment ce nu este important pentru a digera aminoacizi în Xtreme sunt absorbite rapid BCAA si sunt solutia perfecta pentru sporturile active!

Studiile au arătat că administrarea în timpul și după BCAA exercițiu consolideaza în sinteza proteinelor mai mare și pentru a preveni degradarea mușchilor în comparație cu proteine din zer sau aminoacizi esențiali.

Doza recomandată: Se amestecă 1 linguriță în 250 ml de apă. Se ia cu 45-60 de minute înainte de antrenament și după antrenament.
Invinge oboseala și crește masa musculară - cumpăra FA Nutriție Xtreme 5000 BCAA azi!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Xtreme BCAA 5000 от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme BCAA 5000

Ambalare: 400 Grame, 70 Doze
Nu este disponibil!