AminoMax 8000 от Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition

AminoMax 8000

12345    4.3/5  (89 Au votat)
Ambalare: 325 Tableta, 82 Doze
Vezi ingredientele
-30%   19279 RON
13495 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 10758

Oferte cu acest produs


Gaspari Nutrition AminoMax 8000
325 Tableta, 82 Doze
=
370.04 RON
276.59 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Gaspari Amino Max 8000 este o formulă dezvoltat științific care include în compoziția 91% lactalbumină sale hidroliziran de proteine din zer, care conține o proteină cu greutate moleculară mică di- și tripeptide și aminoacizi individuali îmbogățite cu leucină și taurină.

Gaspari Amino Max 8000 este un produs conceput pentru a recupera gama maximă largă de sportivi, inclusiv sportivii profesioniști, sportivi de culturism și de fani ai sportului. Formula unica si inovatoare de Amino Max 8000 este proiectat pentru a oferi utilizatorilor care doresc cel mai bun produs de piață cu valoare biologică ridicată, care oferă cele mai importante și eficiente materiale de construcție pentru creșterea și repararea țesutului muscular scheletic și masă.

Spre deosebire de cele mai multe produse populare în piață care a angajat aminoacizi cu concentrat molecular ridicată din zer greutate proteine, proteine hidroliziraniat Amino Max 8000 oferă tripeptide di- și pentru absorbția rapidă ca și degradarea în țesutul muscular.

Leucinat este un aminoacid esențial, ceea ce înseamnă că organismul nu poate produce, și, prin urmare, trebuie să fie obținute din surse alimentare externe sau suplimente cum ar fi Amino Max 8000.

Leucinat este un aminoacid cu cel mai mare efect anabolizant, să participe activ la nivelul mușchilor construirea, reglarea nivelului de zahăr din sânge și furnizarea de energie pentru organism.

Asimilarea inseamna o pierdere mai mică a țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și grele și nu e nici o surpriză faptul că popularitatea Leucina la culturisti profesionale face ingredient obligatoriu în formula Amino Max 8000.

Leucină de asemenea, ajută la reconstrucția oaselor, pielii și țesutului după traumatice și este adesea recomandat pentru recuperare după o intervenție chirurgicală.

Taurina este cel mai abundent amino acidul liber din tyalo.Tya uman este o componentă importantă a acizilor biliari, care asistă descompunerea grăsimilor și a vitaminelor solubile in grasimi.

Taurina regleaza de asemenea, ritmul cardiac, menține stabilitatea membranelor celulare, crește acțiunea insulinei, îmbunătățirea toleranței la glucoză și menține nivelurile antioxidante.

Cantitati mari de taurina se găsește în mușchii scheletici, ajutând la reducerea catabolismul musculare si oboseala.Mod de utilizare: Pentru rezultate optime, Amino Max 8000, 4 tablete înainte de antrenamente și 4 comprimate imediat după antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

AminoMax 8000 от Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition

AminoMax 8000

Ambalare: 325 Tableta, 82 Doze
19279 RON
13495 RON