Taurine Powder от OstroVit

OstroVit

Taurine Powder

12345    4.9/5  (76 Au votat)
Ambalare: 300 Grame, 100 Doze
Vezi ingredientele
-30%   4271 RON
2990 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31460

DESCRIEREA PRODUSULUI

- Sprijină nivelurile sănătoase de zahăr din sânge
- Proprietăți puternice antioxidante
- Sprijină producția de energie
- Asistă la sinteza proteinelor
- Reglează nivelul colesterolului din sânge.
- Îmbunătățește transportul creatinei
- Efect anti-catabolic

Produs de înaltă calitate care completează dieta cu taurină pură - aminoacizii care îndeplinesc funcții metabolice importante. Acest compus biologic nu este elementul de construcție al proteinelor organismului, cu toate acestea este foarte important în procesele de transformare a aminoacizilor. Taurina este unul dintre principalele magazine de azot organic, care împiedică catabolismul și contribuie la creșterea greutății corporale slabe. Taurina este, de asemenea, importantă pentru funcționarea sistemului nervos; stimulează și mobilizează și reduce oboseala. Taurina este prezentă în cantități mari în mușchi, deși nu dezvoltă proteine ​​musculare. Dupa glutamina este al doilea depozit de azot cel mai important in corp.

În plus, taurina menține niveluri ridicate de calciu în celulele musculare, dând o contracție mai puternică și o funcționare eficientă. Taurina stimulează, de asemenea, substanțele nutritive pentru densitatea celulelor musculare, mărește sensibilitatea celulelor la insulină și un aminoacid de sulf protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii "liberi", în special în țesuturile și organele expuse la stresul oxidativ ridicat : retină, ficat.

O formulă care suplimentează dieta cu Taurina - un aminoacid exogen pentru creșterea organismelor și regenerare după efort intensiv. Îmbunătățește echilibrul de azot; inhibă catabolismul; contracarează oboseala; creste rezistenta; facilitează transportul intramuscular de glucoză și creatină.

Doza de servire: 3g

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Taurine Powder от OstroVit

OstroVit

Taurine Powder

Ambalare: 300 Grame, 100 Doze
4271 RON
2990 RON