AOL / Arginine Ornitine Lysine Powder от OstroVit

OstroVit

AOL / Arginine Ornitine Lysine Powder

12345    4.9/5  (85 Au votat)
Ambalare: 200 Grame, 66 Doze
Vezi ingredientele
-30%   7043 RON
4930 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 34584

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit AOL este un supliment alimentar sub formă de pulbere care completează dieta cu trei aminoacizi cu acțiune sinergică: L-arginină alfa-cetoglutarat (AAKG), L-ornitină și L-lizină. Produsul se bazează numai pe substanțe active, fără adăugarea inutilă de arome, îndulcitori, agenți anti-coagulare sau conservanți. Obții doar ceea ce îți pasă. Amestecul de trei aminoacizi vă va ajuta să creșteți anabolismul muscular, să creșteți în mod natural sinteza hormonului de creștere (GH), care va îmbunătăți rezistența și puterea în antrenamentele dure.

     66 de porții în pachet
     Linia SUPREME PURE fără adăugări inutile
     Trei aminoacizi care interacționează sinergic
     AAKG, L-Ornitină, L-Lisină
     1000 mg din fiecare ingredient dintr-o porție

OstroVit AOL

AAKG - L-arginină alfa-cetoglutarat

Alfa-cetoglutaratul de arginină este un compus chimic al acidului glutaric și argininei. Acidul glutaric este un produs al ciclului acidului citric, etapa finală a metabolismului tuturor organismelor care respiră oxigen, numit deseori ciclul Krebs. Arginina este unul dintre aminoacizii care apar în corpul nostru, participând activ la cele mai importante procese de viață. Combinația acestor două molecule creează un compus sinergic (cei doi compuși funcționează împreună mai eficient decât singuri).

L-Ornitină

Un compus chimic organic (aminoacizi neproteici, subgrup bazic) - L-ornitina este unul dintre cei trei aminoacizi care participă la ciclul ureei, alături de L-arginină și L-citrulină, ceea ce îl face extrem de important pentru o funcționare perfectă a corpului nostru.

L-lizină

L-lizina este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor exogeni, adică esențiali. Esența lor este că, pentru buna funcționare a corpului, trebuie să le oferim cantitatea potrivită prin suplimentare sau cu alimente. Corpul nostru nu este capabil să le sintetizeze de la sine. În plus, este unul dintre principalii compuși care construiesc toate proteinele din corpul nostru. De aici și numele grupului, aminoacizi proteici. L-lizina joacă un rol major în absorbția calciului, în construirea țesutului muscular, în timpul recuperării după leziuni grave și în producerea multor hormoni sau enzime.

Toți cei trei aminoacizi sunt o adevărată „trusă de prim ajutor” pentru fiecare culturist și membru al sălii de sport. Cu toate acestea, cei trei aminoacizi funcționează împreună și mai bine. Aceasta este o „bombă” sinergică care va scoate la iveală o putere, energie și putere incredibile în timpul antrenamentului. Acesta va crește nivelul hormonului de creștere, va asigura anabolismul și vă va face să nu vă simțiți niciodată mai bine în timpul antrenamentului.

Proprietăți OstroVit AOL

     Crește anabolismul și accelerează regenerarea după antrenament
     Crește în mod natural sinteza hormonilor de creștere
     Acțiunea sinergică a trei substanțe
     Poate ajuta la creșterea forței și a rezistenței
     Susține procesul de lipoliză, adică arderea grăsimilor
     Produsul care îmbunătățește calitatea somnului

Utilizare sugerată

Se dizolvă o singură porție de produs 3 g (5 linguri) în 100 - 150 ml de apă sau suc într-un agitator. Luați o porție pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

AOL / Arginine Ornitine Lysine Powder от OstroVit

OstroVit

AOL / Arginine Ornitine Lysine Powder

Ambalare: 200 Grame, 66 Doze
7043 RON
4930 RON