BCAA Plus от OstroVit

OstroVit

BCAA Plus

12345    5/5  (49 Au votat)
Ambalare: 400 Grame, 28 Doze
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 35678

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit BCAA PLUS 400 g

OstroVit BCAA PLUS este un supliment alimentar care conține aminoacizi cu lanț ramificat de cea mai înaltă calitate, cunoscuți sub numele de BCAA, în cel mai favorabil raport 2: 1: 1, L-glicină și taurină. Aminoacizii cu lanț ramificat includ: leucina, izoleucina, valina. Sunt cruciale, deoarece aparțin așa-numiților aminoacizi esențiali - aminoacizi pe care corpul nostru nu le poate sintetiza.

     400 g BCAA PLUS în ambalaj
     Produsul conține 28 de porții
     Produsul cu un gust uimitor are un gust ADEVĂRAT
     Nouă aromă delicioasă de afine
     Raport aminoacizi 2: 1: 1 (leucina, valina, izoleucina)
     PLUS L-glutamină, L-glicină și taurină

BCAA (aminoacizii cu lanț ramificat) sunt aminoacizi cu lanț ramificat: leucina, valina și izoleucina. Acești compuși au primit acest nume datorită lanțului lateral extins în structura lor chimică. Acestea aparțin grupului de aminoacizi exogeni și sunt esențiale în dieta noastră, deoarece corpul nostru este incapabil să le sintetizeze. Acestea sunt un element inseparabil pentru sinteza proteinelor, iar peste 30% din mușchii noștri sunt formați din BCAA. Fără îndoială, BCAA-urile din dieta noastră sunt fundamentale, nu numai pentru sănătate, ci și pentru construirea mușchilor, regenerându-se după antrenamentele grele și reducând grăsimea corporală.

Taurina este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor. Cu toate acestea, acesta nu este un aminoacid proteic tipic, deoarece există o diferență în structura sa chimică (are o grupare sulfonică în locul unui acid carboxilic). Taurina este un aminoacid esențial pentru nou-născuți, precum și pentru multe alte specii de mamifere. Adulții sunt capabili să sintetizeze singuri taurina, dar probabil datorită evoluției, au început parțial să depindă de aprovizionarea sa din exterior (exogen). Taurina se găsește în creier, inimă, rinichi și țesut muscular. În ciuda cantității sale mici, joacă un rol foarte important în buna funcționare a acestor organe. De asemenea, acționează ca un neurotransmițător în creier, un stabilizator al membranelor celulare și, de asemenea, facilitează transportul ionilor precum potasiu, sodiu, magneziu și calciu.

L-glutamina este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor endogeni. Se caracterizează prin numeroase funcții biologice, ca transportor de azot sau precursor al sintezei de glutation și nucleotide. Este unul dintre substraturile procesului de gluconeogeneză.

Proprietăți OstroVit BCAA PLUS

Ajutați la creșterea rezistenței musculare
În timpul utilizării BCAA, lipoliza este crescută, adică o oxidare crescută a acizilor grași - un supliment ideal pentru reducerea grăsimii corporale
Suplimentarea cu BCAA reduce oboseala fizică și mentală după antrenament
Multe studii indică în unanimitate activitate anti-catabolică (pentru a contracara descompunerea proteinelor din țesutul muscular)
Folosind BCAA ca sursă de energie - puteți economisi glicogen muscular
Procesele care reglementează activitatea neurotransmițătorilor sunt dovedite

Utilizare sugerată

O porție de 14 g (1,4 linguri) se amestecă în 100 - 150 ml de apă sau suc. În zilele de antrenament, mâncați o porție cu o zi înainte sau după antrenament. În zilele fără antrenament, mâncați o porție după trezire.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

BCAA Plus от OstroVit

OstroVit

BCAA Plus

Ambalare: 400 Grame, 28 Doze
Nu este disponibil!