BCAA Shot от OstroVit

OstroVit

BCAA Shot

12345    5/5  (71 Au votat)
Ambalare: 80 ml, 1 Doza
Vezi ingredientele
-30%   763 RON
534 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 33395

DESCRIEREA PRODUSULUI

BCAA Shot de la Ostrovit

- LEUCINE, ISOLEUCINE ȘI VALINE
- PROVIZEZĂ AMINOACIZELE ESENȚIALE CERINTE PENTRU SINTEZA PROTEINELOR
- RECOMANDATE ÎN TIMPUL ACTIVITĂȚII FIZICE INTENȚIONALE
- AMINOACIZI INSTANTIZATE PENTRU SOLUBILITATEA MAI BUNĂ
 

BCAA Shot de la Ostrovit este un produs cu o concentrație ridicată de componente active, în acest caz aminoacizi cu catenă liniară cunoscuți sub denumirea de BCAA sub formă de împușcare convenabilă. Fiecare fotografie conține la fel de mult ca și 5000 mg de BCAA în 2: 1: 1 furnizarea 2500 mg de L-leucină - care este cel mai dorit de către sportivi, în funcție de observarea pieței de suplimente alimentare.

BCAA - cei 3 aminoacizi cu catenă ramificată (leucină, izoleucină și valină) sunt aminoacizi esențiali pe care organismul nostru nu le poate sintetiza, fiind primiți din suplimente sau alimente. În ceea ce privește greutatea, BCAA reprezintă aproape 40% din mușchiul uman uscat, deci sunt printre cei mai abundenți aminoacizi utilizați pentru a construi țesuturi, a căror prezență în organism este crucială pentru sinteza proteinelor. Folosite de organism sub stres considerabil, de exemplu, în timpul exercițiilor intense pentru a satisface nevoile energetice, acești aminoacizi sunt suplimentari pentru a crește cantitatea de azot din organism pentru a proteja mușchii de defecțiuni, pentru a servi ca energie și pentru a susține regenerarea musculară ulterioară cu aminoacizi furnizați extern.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

BCAA Shot от OstroVit

OstroVit

BCAA Shot

Ambalare: 80 ml, 1 Doza
763 RON
534 RON