GlutaForm от Primaforce

Primaforce

GlutaForm

12345    5/5  (5 Au votat)
Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze
Vezi ingredientele
22167 RON
Preturile sunt cu TVA inclus








No.: 10156

DESCRIEREA PRODUSULUI

L-glutamina este un aminoacid neesential, care este conținut în proteine, fasole, carne, pește. Este un aminoacid care se găsește în cea mai mare cantitate în plasma din sânge - 30-35% și conține aproximativ 20% hidrogen în structura sa, făcându-l purtătorul principal de hidrogen pentru celulele musculare.

L-glutamină crește secreția de hormon de crestere si joaca un rol important in metabolismul proteinelor. Când se administrează în mod regulat, protejează mușchii de la ruptura traumatică și degradare, dar, de asemenea, asigură faptul că țesutul muscular va avea o cantitate suficientă de dezvoltare. În caz contrar, este posibil deficit, deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina va utiliza glutamină în mușchi.

Studiile au arătat că, după efort muscular intens nivelul de glutamina din organism scade la 50%, luând astfel cel mai bine - merge după antrenament. Apoi, aminoacidul contribuie la:

      recuperarea glicogen muscular (cum a fost transformat cu ușurință în glucoză, fără a crește nivelul de zahăr din sânge și insulină);

Doza zilnică de 10 grame la atleti este suficienta pentru a optimiza metabolismul muscular. Se crede că doza optimă de glutamina este de 0,2 grame per kilogram de greutate corporală (de exemplu, aproximativ 80 kg uman -. 16 g).

Testul, dozele la 0,3 g per kg de greutate corporală sunt sigure. Chiar și pentru utilizarea pe termen scurt primesc 0,5 grame per kilogram de greutate, fără efecte secundare raportate

Pentru culturisti cea mai bună opțiune este de a lua aproximativ 30 de minute după antrenament

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

GlutaForm от Primaforce

Primaforce

GlutaForm

Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze
22167 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
221.67 RON
195.29 RON