Animal Nitro от Universal Animal, Universal Nutrition

Universal Animal

Animal Nitro

12345    4.5/5  (28 Au votat)
Ambalare: 44 Coletul
Vezi ingredientele
-29%   36691 RON
26063 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10341

DESCRIEREA PRODUSULUI

Animal Nitro

-Formula superioara de aminoacizi
-Contine 6.000 mg/pachet aminoacizi HMPC
-Sistem inovator de transport al aminoacizilor in circuitul sangvin
-Favorizeaza vasodilatatia
-Creste sinteza de proteine
-Scade timpul de recuperare

Aminoacizii sunt componentii de baza ai muschilor. Aceste substante au rolul de a grabii anabolismul, esential, de altfel, in cresterea masei musculare. Persoanele ca tine au nevoie de un influx continuu de aminoacizi. Conform numeroaselor studii intreprinse, din cei 23 de aminoacizi, numai cativa sunt esentiali si in masura sa accelereze anabolismul. Nu este deloc surprinzator faptul ca acesti aminoacizi sunt parte a proteinelor umane.

Animal Nitro este primul si singurul supliment care contine ratia corecta de aminoacizi inclusa intr-un complex numit Human Muscle Protein Complex (HMPC).

HMPC este alcatuit numai din aminoacizi in stare libera. Asta inseamna ca acesti aminoacizi nu sunt legati chimic cu nicio alta molecula; astfel, ajung mult mai rapid in stomac si in intestinele mici, de unde sunt absorbiti cu repeziciune in sange. Cu ajutorul complexului HMPC, alcatuit din aminoacizi in stare libera, vei beneficia de o doza corespunzatoare de aminoacizi, care, printr-un sistem inovator de transport, va patrunde direct in sistemul circulator.

Iata cum actioneaza acest complex de aminoacizi:

Fiecare pachetel contine o doza de 6000 mg de aminoacizi HMPC. Odata ajuns în stomac, acest complex de aminoacizi va forma o pelicula protectoare care va împiedica degradarea ce are loc la nivelul ficatului. Acest lucru este foarte important, de vreme ce ficatul catabolizeaza acesti aminoacizi (în special pe cei din pudrele proteice, cum este de exemplu proteina din zer, dar si pe cei din majoritatea pe baza de suplimente alimentare care contin aminoacizi) în uree, un “deseu” al organismului. Odata ce trec de pericolul de a fi degradati în ficat, aminoacizii intra în sistemul circulator de unde vor stimula anabolismul si vasodilatatia. În combinatie cu un antrenament eficient, HMPC-ul creste sinteza proteinelor, previne catabolismul si scade timpul de recuperare în urma efortului.

Animal Nitro
este o formula superioara pe baza de aminoacizi.

Animal Nitro este standardul de aur in categoria de suplimente alimentare pe baza de aminoacizi.

Mod de administrare:

1 pachetel la 30 minute dupa antrenament. Pentru maximizarea rezultatelor, administrati-va 2 pachetele: 1 pachetel inainte de antrenament si 1 pachetel dupa antrenament. Daca dupa antrenament obisnuiesti sa bei un shake cu proteine si vrei sa folosesti si acest suplimet, administreaza-ti mai intai ANIMAL NITRO, iar dupa 30 - 45 de minute poti sa-ti bei si shake-ul.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Animal Nitro от Universal Animal, Universal Nutrition

Universal Animal

Animal Nitro

Ambalare: 44 Coletul
36691 RON
26063 RON