Instant BCAA + от 4+ nutrition

4+ nutrition

Instant BCAA +

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 300 Tableta, 75 Doze Vezi ingredientele
17237 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18446

DESCRIEREA PRODUSULUI

INSTANT BCAA + oferă toate avantajele aminoacizilor ramificați (BCAA) cu un raport de 2: 1: 1 și este o pulbere obținută prin procese inovatoare care îl fac extrem de solubil și plăcut.


INSTANT BCAA + este produs printr-un proces special (AMINO XF FLUID) care oferă o pulbere extra fină, extrem de solubilă și fără alterarea organoleptică a materiei prime, inclusiv leucina care are probleme speciale de solubilitate. Folosind această tehnică, obținem un produs foarte tehnic și de vârf și evităm adăugarea de ingrediente neesențiale.


INSTANT BCAA +
este un supliment L-leucină, L-izoleucină și L-valină cu raportul 2: 1: 1 și vitaminele B1, B6, B2, B12 și acidul folic.


L-leucina, L-izoleucina si L-Valina sunt trei dintre cei opt aminoacizi esentiali pe care nu le putem sintetiza si trebuie sa le luam prin dieta sau suplimentele noastre. Una dintre caracteristicile lor este să aibă lant ramificat și, prin urmare, se numesc aminoacizi cu catenă ramificată sau, mai frecvent, BCAA. Spre deosebire de alții, ele pot fi metabolizate și în mușchi, nu doar în ficat, și pot fi folosite direct pentru reconstrucția fibrelor deteriorate, permițând un timp de recuperare mai rapid. În plus, proteinele din mușchi sunt deosebit de bogate în BCAA, 35% din BCAAs se găsesc în mușchi. Deci, un aport de BCAA doar după activitate fizică intensă este mai avantajos pentru reconstrucția fibrelor musculare, deoarece acestea ajung direct la mușchi în cazul în care acestea lucrează rapid.

Raportul 2: 1: 1 arată prezența dublei cantități de Leucină decât Valină și Isoleucină. Acest lucru deoarece activatorul sintezei proteice și proprietățile anti-catabolice sunt atribuite Leucinei. Valina și izoleucina au doar o funcție energetică. Mai mult, se pare că Leucina se comportă și ca substanță anabolică, crescând concentrațiile de GH (Hormonul de creștere).

O altă caracteristică a aminoacizilor ramificați este capacitatea lor de a menține neschimbate nivelurile testosteronului (anabolic) sau de a le crește și de a reduce nivelurile de cortizol (antianabolice), creând un echilibru anabolic care promovează dezvoltarea masei musculare.

Ei concurează cu triptofanul esențial al aminoacidului la nivelul sistemului nervos, scăzând sinteza serotoninei care contribuie la senzația de oboseală. Evitând catabolismul proteinelor musculare și acționând direct asupra senzației de oboseală, ele sunt utile înainte, în timpul și după o activitate fizică scurtă sau lungă, fie că este de tip aerobic, anaerob sau mixt.

Pentru a maximiza asimilarea și eficacitatea aminoacizilor, s-au adăugat vitaminele B1 și B6. Vitamina B6 contribuie la metabolizarea normală a proteinelor și glicogenului și la reducerea oboselii și a oboselii, în timp ce vitamina B1 contribuie la menținerea metabolismului energetic fiziologic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Instant BCAA + от 4+ nutrition

Instant BCAA +

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 300 Tableta, 75 Doze
17237 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
172.37 RON
151.86 RON