PAA + от 4+ nutrition

4+ nutrition

PAA +

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Complexe de aminoacizi Ambalare: 300 Tableta Vezi ingredientele
19422 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No. 18487

DESCRIEREA PRODUSULUI

PAA + a fost proiectat și creat pentru sporturi care necesită antrenamente de mare intensitate și antrenament de intervale (Cross Fit), precum și programe de forță și condiționare care constau în principal dintr-o combinație de exerciții aerobice și antrenament de greutate. Este ideal pentru formarea de rezistență și pentru o recuperare rapidă și imediată.


PAA + este compus dintr-un grup complet de aminoacizi esențiali, inclusiv aminoacizi cu catenă ramificată sau BCAA (L-leucină, L-izoleucină și L-valină) în raport ideal pentru optimizarea sintezei proteinelor.

Pe lângă faptul că conține cantitatea necesară a acestor aminoacizi pentru a satisface cerințele corpului în timpul exercițiilor fizice, PAA + stimulează, de asemenea, sinteza aminoacizilor pentru a îndeplini aceste cerințe pe perioade lungi de timp sau în intervale repetate.

Aminoacizii esențiali nu sunt sintetizați de organism și, prin urmare, trebuie introduși prin dieta lor. Între aminoacizii esențiali și neesențiali, există un total de 20 și se leagă unul de altul pentru a forma proteine. PAA + conține, de asemenea, unii aminoacizi neesențiali. Acest lucru garantează un sprijin continuu și constant, în special în cazul creșterii cererii. Acest produs conține, de asemenea, citrulină care, pe lângă stimularea sintezei proteinelor, este capabilă, de asemenea, să sporească contracția musculară, care este fundamentală pentru sportivi în timpul exercițiilor fizice. Aminoacizii prezenți în PAA + sunt aminoacizi liberi în formă liberă și, prin urmare, nu trebuie digerați.

Inovația reală în acest produs este cazeina hidrolizată HYDRO C 95, cea mai rapidă sursă de proteine ​​pe care o puteți obține. Acest produs oferă o absorbție ultra-rapidă direct în mușchi pentru a permite recuperarea rapidă și a elimina oboseala musculară și durerea. Atunci când este combinat cu grupul de aminoacizi din acest produs, PAA + face posibilă îmbunătățirea performanței fizice și menținerea acesteia în timp. Toate acestea sunt susținute de acidul L-aspartic, care reduce nivelul de amoniac după exercițiu, în plus față de creșterea masei musculare, precum și de energie și rezistență ca rezultat.

În cele din urmă, formula PAA + este îmbogățită cu vitamina B6, care contribuie la metabolizarea normală a proteinelor și la reducerea oboselii și a oboselii. De asemenea, vitamina B6 acționează ca o coenzimă în reacțiile de interconversie între diverși aminoacizi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

PAA + от 4+ nutrition

PAA +

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Complexe de aminoacizi    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 300 Tableta
19422 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
194.22 RON
171.11 RON