Agmatine Sulfate от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Agmatine Sulfate

12345    4.2/5  (18 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Agmatan Ambalare: 34 Grame, 45 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 17661

DESCRIEREA PRODUSULUI

ALLMAX Agmatine sulfat este decarboxilat produs metabolic al argininei. Sau, mai simplu - adică arginină, dar cu acid carboxilic îndepărtat. Agmatine afectează multe procese din corpul nostru, se dovedește că el:

      inhibă enzima care degradează oxid nitric - scor crescut (NO) de oxid nitric;
      stimulează direct NO. Cu crescut NO creează un mediu adecvat pentru creșterea ofertei de substanțe nutritive, îmbunătățirea metabolismului și cel mai important, creșterea productivității globale;
      ajută la creșterea în greutate, vascularizarea și îngroșarea a mușchilor.

ALLMAX Agmatine sulfat este disponibil în foarte pură (peste 99%) și sub formă stabilă de pulbere, care permite să fie dozat foarte precis. Adăugat este lingura foarte convenabil de sprijin de dozare exactă (750 mg).

ALLMAX folosește numai cele mai bune ingrediente din toate produsele sale - Agmatine sulfat nu este o excepție. Compania din nou a folosit doar cele mai pure și cele mai multe ingrediente organice pentru procesele lor de el pentru a asigura consumatorii că își cumpără produsul dvs., ei cumpara cel mai bun.

Spre deosebire de alte produse de pe piata Agmatine sulfat este derivat dintr-un traseu organic natural, care oferă avantajul că nu numai un detergent (test> 99%), dar, de asemenea, că acesta nu conține Arcaine & putresceină, produse secundare, găsit în alte produse similare obținute prin sinteză.

Mod de administrare: 1 doză înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Agmatine Sulfate от AllMax Nutrition

Agmatine Sulfate

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Agmatan    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 34 Grame, 45 Doze
Nu este disponibil!