Beta Alanine от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Beta Alanine

12345    4.8/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Beta-Alanina Ambalare: 400 Grame, 125 Doze Vezi ingredientele
10120 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13422

DESCRIEREA PRODUSULUI

      crește rezistența
      Creste rezistenta musculara
      atins o intensitate mai mare în timpul exercițiului

Vrei să antrenezi mai mult, mai mult, ridicarea de greutati mai grele și de a efectua exerciții mai dificile?

Cu beta-alanina poate realiza în cele din urmă antrenament intens râvnit, care anterior numai visat. Bazându-se pe cercetare, beta-alanina este un un supliment esențial. Acesta servește drept combustibil anabolic, beta-alanina oferă un stimulent pentru a crește oboseala anaerobe si rezistenta aerobe și întârzieri musculare, permițându-vă să-și petreacă mai mult timp pe fiecare antrenament ..

Beta-alanina poate îmbunătăți puterea musculara si rezistenta, asigurându-se astfel o sesiune de formare mai puternic.

oboseală musculară lentă cu beta-alanina!

Mușchii folosit-beta alanină pentru fabricarea carnozina. Astfel stimulează generarea unei mari cantități de energie, care asigură rezistența fizică maximă.

Prin promovarea Carnosine, acte de mare intramusculare beta alanină ca precursor pentru producerea de oxid nitric (NO) și acționează pentru a reduce oxidarea în mușchi creat de efort fizic intens și de formare grele. În termeni simpli, aceasta înseamnă că beta-alanina ajută tampon nivelul pH-ului din muschi, prevenind aciditatea care se acumulează în timpul exercițiului. Coborârea echilibrul pH-ului sau creșterea acidității musculare conduce supraîncărcare a mușchilor. Beta-alanina previne acest lucru.

In studiu de patru saptamani, cei care consumă între 4 până la 6,4 g de beta-alanina îmbunătăți în mod semnificativ eficiența exercițiilor și puterea de ieșire, comparativ cu grupul care au primit placebo.

Mai mult decât atât, studiul de 10 săptămâni, cu privire la efectele beta-alanina, efectuat pe jucători indică faptul că grupul de jucători care au primit beta-alanina creatina au câștigat mai mult musculare si a pierdut mai multe grăsimi decât grupul care a primit doar creatina.

Beta-alanina este cel mai bine cunoscut pentru rolul său de îmbunătățire a operabilității în timpul efortului, reducând acumularea de ioni de hidrogen, respectiv acizi în țesutul muscular.

Reducerea pH-ului duce la oboseală și slăbiciune a mușchilor împiedică funcțiile enzimelor implicate în producerea de energie. Beta-alanina este un precursor metabolic direct al sintezei L-carnozina, care este un compus cu o capacitate tampon mare în mușchi.

Beta-alanina posedă mai multe funcții necunoscute în organism. Este un aminoacid cu activitate antioxidantă și capabilă să reducă producția de beta-amiloid - o proteina implicată direct și responsabil pentru boala Alzheimer, care se acumuleaza in placi amiloid dense in membrana neuronilor. De asemenea, ajută la protejarea ficatului de efectele toxice ale diferiților agenți terapeutici.

Compania ALLMAX este în măsură să dobândească cele mai pure grad farmaceutic beta-alanină, numita beta-synth ™. 11 etape de proces utilizate pentru producerea de straturi solid cristalin alb.

Încercați Beta-alanina companie ALLMAX, pentru a simți diferența!

Compania ALLMAX garanteaza o calitate ultra: ALLMAX Beta-Synth ™ beta-alanina este produs și certificat la ISO9000, tehnologia de fabricație este guvernul inspectat. Toate acestea se face pentru tine - consumator pentru a vă garanta o calitate superioară produs. Fiecare lot de produs este testat și verificat într-un laborator independent testate pentru puritate și putere, singurul mod în care puteți fi sigur că veți obține aceeași înaltă calitate de fiecare dată.

Produsele pe care le puteți găsi în site-ul nostru sunt nutrienți în formă pură. Acestea nu sunt medicamente și în nici un fel ar trebui să fie utilizate ca atare. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea produselor ca medicamente

Studiile au arătat că efectele beta-alanina sunt cele mai puternice în cazul în care aportul este împărțit în patru doze zilnice. Se dizolvă 1,6 g (½ linguriță) beta-alanină în apă sau suc la fiecare doză. Cu toate acestea, puteți lua doza completă de 6,4 g (2 lingurite) imediat inainte de antrenament pentru a obține rezultate optime.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Arginine HCL

  Arginine HCL pentru diete
  15070 RON

  Arginine HCL


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 80 Doze

  Ce ofera acest supliment: folosită ca precursor pentru sinteza oxidului nitric (NO) stimulează hormonul de creștere (GH) îmbunătățește funcția sistemului imunitar creste masa musculara Arginina este considerat a fi un aminoacid condiționat esențial. Acest lucru înseamnă că organismul produce a...
 • Creatine CreaSyn

  Creatine CreaSyn pentru diete
  6549 RON

  Creatine CreaSyn


  Categorii: Creatina
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 80 Doze

  Creatina monohidrat: îmbunătățește performanța și de mare intensitate antrenament creste masa musculara, puterea si marimea creșterea volumului muscular 100% pur micronizat creatina monohidrat Creatina poate duce la profituri in masa musculara, pentru a îmbunătăți productivitatea de formare, p...
 • Omega 3

  Omega 3 pentru diete
  Nu este disponibil!

  Omega 3


  Categorii: Acizi grași
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 180 Softgels

  Concentrat pur de ulei de pește: sursa de omega-3 acizi grași (EFA) sursă excelentă de EPA și DHA ajuta la sustinerea creierului si sanatatea inimii Sportivii au cunoscut mult timp puterea de ulei ribenoto pentru a atinge forța fizică de vârf. Numai recent, are restul lumii a început să fie inte...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Beta Alanine от AllMax Nutrition

Beta Alanine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Beta-Alanina    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 400 Grame, 125 Doze
10120 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
101.2 RON
89.16 RON