Glutamine от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Glutamine

12345    4.3/5  (13 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină Ambalare: 400 Grame, 80 Doze Vezi ingredientele
9792 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13558

DESCRIEREA PRODUSULUI

Care sunt avantajele utilizării acestui produs:

      ajuta organismul sa recupereze mai repede
      Reduce durerile musculare
      crește sinteza proteinelor și retenția azotului
      stimulează sistemul imunitar

Glutamina este un aminoacid natural și una dintre cele mai abundente aminoacizi din corp (format din aproximativ 30% din aminoacizii din plasmă). De obicei, este clasificat ca un aminoacid condiționat esențial deoarece este produsă de organism, dar in timpul perioadelor de stres extrem sau traumatisme, ea este eliberată din corp și poate fi necesar să se obțină în continuare. Glutamina se gaseste in mod natural in produsele fasole, carne de pasăre, pește și produse lactate. Majoritatea glutamina a fost produsă în mușchii scheletici și țesutul adipos. In plus, glutamina este sintetizat în plămâni, ficat și creier. Acesta este în principal utilizat pentru combustibil din intestinul subțire, sistemul imunitar, foliculii de păr și tractul gastro-intestinal.

Glutamina ca un supliment este benefic in timpul perioadelor de stres și după antrenament.

Formarea poate duce la suprimarea sistemului imunitar. efort fizic intens poate perturba rapid nivelul de glutamina in celulele musculare, slabirea sistemului imunitar. Studiile arată că a lua glutamina in plus poate atenua declinul concentrației de glutamină în sânge după efort fizic intens. Glutamina poate reduce catabolismul cauzată de o creștere cortizol, hormonul stresului în timpul exercițiului.

Un studiu recent efectuat cu privire la efectele glutamina au aratat ca glutamina de fapt blochează acțiunea proteinelor musculare cortizol prisinteza. Acest studiu arata ca glutamina poate oferi un efect anti-catabolic, care este benefic pentru sportivi si culturisti. Suplimentele de glutamina poate reduce cantitatea de daune musculare.

ALLMAX Glutamina este produs cu materiile prime pure și ingrediente de grad farmaceutic. Acesta oferă o recuperare rapidă după exerciții fizice și îmbunătățește sistemul imunitar. ALLMAX utilizeaza propria tehnologie GLUTASURE ™ pentru a crea o pulbere Glutamina curat, alb și extrem de fin. ALLMAX Nutrition foloseste doar cele mai pure materii prime cu facilități de producție farmaceutice de suplimente alimentare superioare.

Pentru a obține o imagine mai completă a importanței Glutamina, am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

1. Ce este glutamina?

Glutamina este una dintre cele mai abundente aminoacizi din organism. Se numește aminoacid condiționat esențial, ceea ce înseamnă că organismul este capabil să producă numai glutamina. Glutamina este un aminoacid cu cel mai mare conținut în tot corpul. Acesta este utilizat în sistemul imunitar intestinal și pentru a menține capacitatea optimă. 60% din aminoacizi liberi forme conținute în mușchii scheletici este L-glutamină. L-Glutamină joacă un rol foarte important in metabolismul proteinelor si este, de asemenea, foarte important pentru a construi musculare în culturisti. Ca supliment alimentar ajută la păstrarea celulelor musculare.

Studiile sugerează că după antrenament intensiv, glutamină în organism sunt reduse cu până la 50%. Deoarece corpul se bazeaza pe glutamina ca combustibil celular pentru sistemul imunitar, cercetările arată că suplimentarea glutaminei poate minimiza defalcarea țesutului muscular și îmbunătățește, de asemenea, sinteza proteinelor.

2. Cum se poate procura glutamina?

Glutamina este precursorul glutation, un aminoacid care se găsește în mod natural în organism. Glutamina poate fi găsit în mod natural în fasole, carne, pește, carne de pasăre și produse lactate. ALLMAX Glutamina provine dintr-o sursă de plante.

3. Cine poate folosi glutamina?

Glutamina este un supliment natural și poate fi folosit de oricine care are nevoie pentru a recupera rapid. Glutamina de ALLMAX Nutrition este ideal pentru sportivi și pentru cei care efectuează antrenamente intense, deoarece poate ajuta pentru a accelera refacerea și menținerea masei musculare.

4. Cum Glutamina poate ajuta în sala de gimnastică?

Glutamina este un agent anti-catabolic, ceea ce înseamnă că, atunci când luate după exercițiile fizice pot ajuta la repararea deteriorate și a suprasolicitat mușchii și să încurajeze creșterea țesutului muscular nou. Glutamina a aratat, de asemenea, un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Când ați antrenat intens, sistemul imunitar poate fi slăbit din cauza stresului muschii. Glutamina ar putea ajuta la stimularea sistemului imunitar și de a vă proteja de boli.

5. Există efecte secundare asociate cu luarea ALLMAX Glutamina?


Glutamina este un supliment natural care poate fi găsit în organism. Singurul efect secundar a fost raportată pentru cei care au primit glutamina si au primit dureri abdominale, dar acest lucru se datorează unei cantități excesive, care au subscris. Ar trebui să citiți întotdeauna eticheta înainte de a lua un nou supliment și nu luați mai mult decât doza recomandată.

6. Când trebuie să glutamina?

Cel mai bine este de a accepta glutamina imediat după antrenament. Acest lucru va contribui la accelerarea procesului de recuperare. Puteți lua, de asemenea, o doză glutamina chiar înainte de culcare.

Produsele pe care le puteți găsi în site-ul nostru sunt nutrienți în formă pură. Acestea nu sunt medicamente și în nici un fel ar trebui să fie utilizate ca atare. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea produselor ca medicamente.

Utilizare: Ia o linguriță (4,5 g), glutamina o dată sau de două ori pe zi. Se amestecă suc de fructe sau băutura preferată. Pentru rezultate optime, glutamina este luată imediat după un antrenament intens și chiar înainte de culcare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Creatine CreaSyn

  Creatine CreaSyn pentru diete
  6549 RON

  Creatine CreaSyn


  Categorii: Creatina
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 80 Doze

  Creatina monohidrat: îmbunătățește performanța și de mare intensitate antrenament creste masa musculara, puterea si marimea creșterea volumului muscular 100% pur micronizat creatina monohidrat Creatina poate duce la profituri in masa musculara, pentru a îmbunătăți productivitatea de formare, p...
 • AminoCore BCAA

  AminoCore BCAA pentru diete
  199 RON

  AminoCore BCAA


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 44 Doze

  ...
 • Arginine HCL

  Arginine HCL pentru diete
  15070 RON

  Arginine HCL


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 80 Doze

  Ce ofera acest supliment: folosită ca precursor pentru sinteza oxidului nitric (NO) stimulează hormonul de creștere (GH) îmbunătățește funcția sistemului imunitar creste masa musculara Arginina este considerat a fi un aminoacid condiționat esențial. Acest lucru înseamnă că organismul produce a...
 • AminoCore BCAA

  AminoCore BCAA pentru diete
  31635 RON

  AminoCore BCAA


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: AllMax Nutrition
  Ambalare: 945 Grame, 90 Doze

  ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Glutamine от AllMax Nutrition

Glutamine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 400 Grame, 80 Doze
9792 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
97.92 RON
86.27 RON