Taurine от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Taurine

12345    4/5  (7 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Taurină Ambalare: 100 Grame, 33 Doze Vezi ingredientele
4294 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13649

DESCRIEREA PRODUSULUI

taurina 100% pur farmaceutic propice:

      Îmbunătățirea concentrare mentală
      sursă puternică de energie
      imbunatateste compozitia corpului

Taurina este una dintre cele mai abundent aminoacizi în organism, care poate fi găsit în sistemul nervos central, celulele albe din sânge, creier și mușchii scheletici. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea activității fizice și a compoziției corporale.

ALLMAX Essentials Taurina este liber miros, praf de curat, neindulcit alb cristalin, care se amestecă ușor.

Ca glutamina, taurina poate fi, de asemenea, considerat a fi un aminoacid condiționat esențial, deoarece in timpul exercitiilor fizice extreme organismul nu produce suficient și, prin urmare, nu ar trebui să fie luate ca un supliment alimentar auxiliar.

Îmbunătățește concentrarea mentala

Taurina actioneaza ca un transmițător metabolic și este important pentru metabolismul creierului. Aceasta ajută stabilizează ritmul cardiac, deoarece acest aminoacid este un neurotransmițător inhibitor care ajută la îmbunătățirea concentrarea în timpul antrenamentului. Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a stabiliza membranele celulare din creier și inimă.


Regleaza echilibrul mineral

Taurina
reglează apă și săruri minerale în sânge. Aceasta susține mișcarea de potasiu, magneziu și sodiu în membranele celulare și reglează echilibrul de ioni intre celule. Datorită capacității sale de a reglementa electroliți, acesta poate juca un rol important în prevenirea crampe musculare. Taurina joacă de asemenea un rol important în contracția musculară, deoarece sporește capacitatea mușchilor de a genera forță prin creșterea absorbției și eliberarea ionilor de calciu.

Contribuie la cresterea masei musculare


Ca si creatina, taurina atrage apa in celulele musculare si actioneaza ca un „volumizare“ a celulelor. Acest lucru, la rândul său, atrage substante nutritive suplimentare pentru recuperare și creștere, crește volumul de celule și deplinătate creșterea musculară.

Taurina joacă un rol important în producerea de oxid nitric. Acest mecanism poate îmbunătăți sesiunea de formare și să conducă la antrenamente mai intense.

Îmbunătățește structura corpului


studiu clinic în care au participat bărbați supraponderali și obezi a arătat că aportul de 3 g de taurină pe zi, timp de 7 săptămâni, a dus la o reducere semnificativă a concentrațiilor serice ale acizilor grași și reducerea totală în greutate.

Acest lucru dovedește că luarea taurina poate spori metabolismul grasimilor, ajutând buna funcționare a sistemului digestiv. Taurina este un ingredient cheie în bilă (primul nume este de fapt Taur, ceea ce înseamnă taur sau bou, așa cum a fost izolat mai întâi din bilă de bou).

Într-un studiu efectuat pe legătura dintre deficiența de taurină și obezitate la soareci, oamenii de stiinta au descoperit ca nivelurile crescute de taurina în organism duce la un procent mai mare a consumului de energie și reduce acumularea de grăsime. Acest studiu poate duce la promitatoare noi cercetari cu privire la capacitatea de taurină de a juca un rol in prevenirea obezitatii.

Produsele pe care le puteți găsi în site-ul nostru sunt nutrienți în formă pură. Acestea nu sunt medicamente și în nici un fel ar trebui să fie utilizate ca atare. Noi nu suntem responsabili pentru utilizarea produselor ca medicamente.

Utilizare: Consumati o porțiune (3 g sau ¾ linguriță) de taurină 30 minute înainte de a mânca.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Taurine от AllMax Nutrition

Taurine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Taurină    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 100 Grame, 33 Doze
4294 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
42.94 RON
37.83 RON