Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 от AMIX
Nu este disponibil!
No.: 14692

DESCRIEREA PRODUSULUI

FitnOne vă prezinta Amino Leu-Core 8: 1: 1 de la producatorul Amixtm !!

Da-ti muschilor puterea optimă pe care o merită și urmăriți creșterea rapidă cu Amixtm Amino Leu-CoreTM 8: 1: 1! Construirea masei musculare nu trebuie exagerata in fiecare zi.
Aceasta duce la exagerare si rezultatul nu v-a fi vizibil.

Mod de administrare: Se amestecă 2 linguri (13 g) Amix TM Amino Leu-CoreTm 8: 1: 1 cu 200-300 ml de apă. Utilizați o blender manual sau agitator, agitat timp de 30 de secunde. Bea o băutură, imediat dupa exercitii. Acesta poate fi consumat înainte și în timpul antrenamentelor pentru a stimula stocurile de aminoacizi și echilibrul de azot. Pentru a schimba gustul și dulceața de băutura pregătit, schimba-ti cantitatea de apă folosită pentru gătit.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 от AMIX

Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1

Nu este disponibil!