Arginine от AMIX

AMIX

Arginine

12345    3.8/5  (8 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Arginină Ambalare: 360 Capsule Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 14734

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amix Arginine cps. este un aminoacid liber-formular care are mai multe functii importante in organism, inclusiv cea de precursor al oxidului nitric (NO). Oxidul nitric (NO) păstrează dilatarea vaselor de sânge, ceea ce ajuta ca inima sa primeasca o oferta adecvata de oxigen. Acest aminoacid este necesar pentru a creste sinteza proteinelor!

Arginina este un aminoacid, un element cheie in generarea oxidului nitric in organism. Se gaseste in oua, carne si lapte si este disponibila si sub forma de capsule. Este clasificata ca un aminoacid non-esential, dar se transforma in acid esential atunci cand stresul actioneaza asupra organismului (ca urmare a unor traumatisme sau in timpul sarcinii). Studiile recente au indicat faptul ca arginina poate juca un rol important in tratamentul pacientilor cuinsuficienta cardiaca cronica, prin dilatarea vaselor de sange. ecesara pentru productia proteinelor, l-arginina ajuta la eliminarea amoniacului din organism (deseu) si stimuleaza eliberarea de insulina. In plus, l-arginina este folosita pentru fabricarea de oxid nitric (un compus care relaxeaza vasele de sange).

Beneficii:
-Accelereaza regenerarea
-Sprijina procesele anabolice
-Sprijina metabolismul muscular
-Ofera suport funcției imunitare
-Sprijina echilibrul sanatos de colesterol

MOD DE ADMINISTRARE: Luați 2-4 capsule pe zi. 2 capsule dimineața, 2 capsule inainte de culcare. Pentru suportul activitatii sexuale se ia înainte. Se ia cu multa apa.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Arginine от AMIX

Arginine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Arginină    Brand: AMIX    Ambalare: 360 Capsule
Nu este disponibil!