BCAA Elite Rate Powder от AMIX

AMIX

BCAA Elite Rate Powder

12345    4.1/5  (10 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 350 Grame, 116 Doze Vezi ingredientele
-18%   136 RON
112 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14698

DESCRIEREA PRODUSULUI


➡ accelerează regenerarea;
➡ sprijină reacțiile anti-catabolice în organism;
➡ stimuleaza cresterea masei musculare si forta;Amix BCAA Elite Rate reprezinta supliment anti-catabolic care furnizează organismul cu aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) L-leucină, L-izoleucină, L-valină. Acestea sunt necesare pentru mentinerea tesutului muscular in timpul stresului fizic si antrenamentelor intense.

Amix BCAA Elite Rate suporta forta musculara creștere si dezvoltare. Acesta este unul dintre cele mai bune suplimente anti-catabolice si anabolice pentru culturisti de pe piață.

Mod de administrare: Se iau 2-3 capsule inainte de activitatea fizica si 2-3 capsule dupa aceea. Ceea ce este necesar este consumul unor cantități mari de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA Elite Rate Powder от AMIX

BCAA Elite Rate Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: AMIX    Ambalare: 350 Grame, 116 Doze
136 RON
112 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
112 RON
105.39 RON