3P AMINO MATRIX от BioTech USA

BioTech USA

3P AMINO MATRIX

12345    4.2/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Ambalare: 240 Tableta Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No. 14224

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest produs testat clinic conține o cantitate mare de arginină și lizină. Combinația dintre aminoacizi optim echilibrat permite organismului de a mentine stocurilor de masa musculara in timpul dietei, precum și creșterea acesteia într-o perioadă de creștere musculară.

Mod de administrare: In zilele fara antrenament ia 4 comprimate dimineața și 4 comprimate înainte de culcare. Pe zile de formare ia 4 comprimate dimineața și 4 comprimate înainte de antrenament

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

3P AMINO MATRIX от BioTech USA

3P AMINO MATRIX

Categorii: Aminoacizii
Brand: BioTech USA    Ambalare: 240 Tableta
Nu este disponibil!