Amino Essentials от BioTech USA

BioTech USA

Amino Essentials

12345    5/5  (1 Au votat)
Nu este disponibil!
No.: 17324

DESCRIEREA PRODUSULUI

Fiecare porțiune din Amino Essentials este complet încărcat cu BCAA, L-glutamină, aminoacizi esențiali, precum și un sprijin MsCI și vitamine și minerale esențiale. La fel ca toate produsele biotech Statele Unite ale Americii, Amino Essentials este format din ingrediente sigure si atent selectate.

BCAA 2: 1: 1 și L-Glutamină

Cu un raport de 2 BCAA: 1: 1 acest amestec completează în mod eficient raportul zilnic de proteine cu aminoacizi vitale.

ESSENTIAL AMINO

În timp ce non-aminoacizilor esențiali (NAA) pot fi produse de organism, aminoacizii esentiali (EAAs) pot fi furnizate numai în dietă. Amino Essentials constă exclusiv din aminoacizi esențiali importante acizi.


Suplimentar nitric oxide, tamponata creatina si Taurina va fi partenerul tau adevarat in timpul antrenamentului si dupa.

VITAMINE & MINERALE

Vitamine si minerale esentiale pentru a sustine performanta. Magneziu si vitamina B12 si B6 ajuta la reducerea oboselii și a oboselii. Calciu și potasiu contribuie la functionarea normala a musculaturi.

Mix, amestecă 3 linguri (12 g) de Amino Essentials cu cel puțin 300 ml de apă rece. Ia-o porție de 30 de minute înainte de antrenamen

Ingrediente :

BCAA 40% (L-leucină, L-valină, L-izoleucină), maltodextrină, L-glutamină 8,3%, L-lizină 7,1%, L-arginină 6,7%, citrulina malat 5%, acid (acid citric), CreaBASE - Creatina tamponata monohidrat 2,5%, L-treonină 1,9%, L-histidină 1,7%, taurină 1,7%, clorură de potasiu, oxid de magneziu, L-fenilalanina 1,3%, oxid de calciu, L-metionină 1%, L-triptofan 1%, arome , indulcitor (sucraloza), clorhidrat de piridoxina, cianocobalamina

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Amino Essentials от BioTech USA

Amino Essentials

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi    Brand: BioTech USA    Ambalare: 300 Grame
Nu este disponibil!