CellMass 2.0 от BSN

BSN

CellMass 2.0

12345    4.3/5  (39 Au votat)
Nu este disponibil!


No.: 15111

DESCRIEREA PRODUSULUI

CellMass 2.0

BSN ® ridică în mod serios bara în recuperarea produselor de pe piață, cu noua sa creatie CellMass® 2.0. Adoptat imediat după antrenament CellMass® 2.0 e creat pentru a vă oferi:
➡ Recuperare maximă după antrenamente intense si grele
➡ Umple sistemul muscular cu creatina si glutamina
➡ Puterea maxima si rezistenta.

DE CE CellMass® 2.0?
CellMass® 2.0 este cea mai avansată formulă concentrată post-antrenament pentru recuperare de piață.

După antrenamentul dur si intens, mușchii sunt într-o stare de stres crescuta și trebuie să fie returnate într-o stare anabolică pentru a restabili tesuturile deteriorate, deschizând calea pentru creșterea rezistenței și realizările sportivilor.
Pentru a face față cu această sarcină dificilă CellMass® 2.0 este un sistem cu o formula complet nouă ce oferă trei forme de creatina si glutamina, taurina si proteine din zer hidrolizat concepute pentru a reface muschii obositi si sa opreasca defalcare musculare si de a da un start ascuțit procesul de recuperare după antrenament.

Cellmass® 2.0 încurajează cu tărie o recuperare mai rapidă și eficientă, lupta cu oboseala musculara si mentine puterea si rezistenta. Punct de vedere clinic este dovedit că, cu Cellmass® timp 2.0 de recuperare este redusă cu până la de 3 ori, și puteți avea urmatorul antrenament mult mai devreme.
Cellmass® 2.0 e pentru oricine care dorește să se asigure că eforturile de antrenamente grele, intense nu vor fi în zadar și progresul va fi în siguranță și permanentă!

Mod de administrare: Luati 1 lingura de amestec cu 4-6 ml de apă sau băutura preferată de două ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 42:11:19
  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder pentru diete
  Dorian Yates Nutrition

  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder

  400 Grame, 20 Doze
  15754 RON 7877 RON (-50%)
  Cumpara

  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: Dorian Yates Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 20 Doze

  Aminoacizi Hit BCAA 10:1:1 400g (20 de serviri) - Dorian Yates Nutrition - Pentru rezultate vizibile în scurt timp. Nu există pe piață un alt produs care să îți ofere o doză atât de mare de aminoacizi BCAA. Hit BCAA 10:1:1 este un supliment nutritiv revoluționar din gama ShadowLine Dorian Yates Nutrition ce conține o doză masivă de aminoacizi BCAA, 12000 mg pe fiecare servire. Această doză de am...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

CellMass 2.0 от BSN

CellMass 2.0

Subcategorii: Glutamină, Taurină, CGT, Creatina Monohidrată    Brand: BSN    Ambalare: 300 Grame
Nu este disponibil!