COR-Performance Beta-BCAA от Cellucor

Cellucor

COR-Performance Beta-BCAA

12345    4.6/5  (7 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 348 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   206 RON
18540 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 14789

DESCRIEREA PRODUSULUI

COR-PERFORMANȚĂ BETA-BCAA
Aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA) sunt cunoscuți de mult timp pentru a fi îmbinați cu o pregătire intensă. Aminoacizii sunt blocurile de proteine. BCAA, compuse din aminoacizii Leucina, Isoleucina si Valina, completeaza o varietate de tipuri de antrenament.

Cea de-a patra generație: COR-PERFORMANCE B-BCAA

Cel de-a patra generație a lui Cellucor COR-Performance β-BCAA prezintă BCAA și Beta Alanine, care lucrează împreună în această formulă inovatoare.

Β-BCAA este ambalat cu 10 g de BCAA, incluzând 5 g de Leucină și 3,2 g Beta Alanină pe 2 bucăți.

Simțiți BCAAS-ul
Beta Alanine este cunoscut pentru senzația de "furnicătură" pe care majoritatea utilizatorilor o simt după consum. Două bucăți de Cellucor COR-Performance β-BCAA utilizează o știință studiată de 3,2 g Beta Alanine pentru a obține cele mai bune rezultate, precum și cea mai mare activare - un sentiment care vă permite să știți că produsul "

Instrucțiuni
pentru performanța COR Beta-BCAA: Se amestecă una sau două bucăți de Cellucor COR-Performance ß-BCAA ™ în cel puțin 8 oz. (236mL) de apă rece sau altă băutură de zi cu zi.
Avertismente: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a lua acest produs dacă sunteți gravidă, alăptați, aveți vârsta sub 18 ani sau dacă aveți orice altă boală cunoscută sau suspectată. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

COR-Performance Beta-BCAA от Cellucor

COR-Performance Beta-BCAA

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: Cellucor    Ambalare: 348 Grame, 30 Doze
206 RON
18540 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
185.4 RON
174.46 RON