High Intensity Training BCAA 4:1:1 + Glutamine от Dorian Yates Nutrition

Dorian Yates Nutrition

High Intensity Training BCAA 4:1:1 + Glutamine

12345    5/5  (46 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină Ambalare: 450 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
20217 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 37100

Oferte cu acest produs


Dorian Yates Nutrition High Intensity Training BCAA 4:1:1 + Glutamine
450 Grame, 30 Doze
+

=
282.01 RON
225.61 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

High Intensity Training BCAA 4: 1: 1 + Glutamina este un supliment nutritiv care conține o compoziție de aminoacizi cu lanț ramificat BCAA de înaltă calitate într-un raport de 4: 1: 1.

Aminoacizii corespunzători sunt leucină, izoleucină, valină. Sunt utile sportivilor deoarece inhibă catabolismul, au proprietăți anabolice și măresc sinteza proteinelor. Ele stimulează producția de glucoză din oxid nitric în procesul de gluconeogeneză, care este produsă în timpul activității fizice prelungite. Ele stimulează arderea grăsimilor, reduc oboseala mentală după exerciții fizice.

Leucina este un aminoacid bazic din grupul cetogenic al aminoacizilor. Este o parte naturală a produselor proteice, cum ar fi carnea, ouăle, peștele sau produsele vegetale. Acesta este unul dintre cei mai importanți aminoacizi pentru toată lumea și în special pentru sportivi, deoarece atunci când este combinat cu carbohidrați, afectează hormonii anabolizanți precum și secreția de insulină. În plus, leucina poate avea un efect pozitiv asupra oxidării țesutului adipos și poate îmbunătăți calitatea mușchilor. Acesta este un aminoacid universal pentru sportivii din toate sporturile.

Isoleucina este unul dintre aminoacizii esențiali necesari pentru formarea hemoglobinei și pentru stabilizarea și reglarea nivelului de zahăr din sânge și de energie. Este metabolizat în țesutul muscular și este unul dintre cei trei aminoacizi cu lanț ramificat. Acești aminoacizi sunt valoroși pentru sportivi deoarece măresc energia organismului, măresc rezistența și susțin vindecarea și recuperarea țesutului muscular.

Valina este un aminoacid esențial cu efect stimulator asupra organismului. Este necesar pentru metabolismul muscular, repararea țesuturilor și menținerea unui echilibru normal de azot în organism. Valina poate servi ca sursă de energie, cu efect de stocare a glucozei, datorită căruia stimulează și crește energia mentală. În plus, menține echilibrul de azot în organism și previne intoxicația cu amoniac în timpul reabsorbției urinei de către rinichi.

Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul uman, cuprinzând 60% din aminoacizii liberi din sânge și mușchi. Servește ca precursor pentru sinteza altor aminoacizi și glucoză pentru energie. Celulele sistemului imunitar, intestinul subțire și rinichii au cele mai ridicate niveluri de glutamina din organism. Este extrem de important pentru producerea de glutation - cel mai puternic antioxidant din corpul uman.

Glutamina este un produs preferat de sportivii activi care urmăresc o recuperare mai rapidă și mai bună a țesutului muscular, precum și stimularea producției de hormon de creștere. Crește cu succes stocarea de glicogen în mușchi și ficat. După exerciții fizice, nivelul de glutamină din organism scade cu aproximativ 50% - de aceea este atât de important aportul acesteia. De asemenea, este potrivit pentru recuperarea după intervenții chirurgicale majore, stres sau boală.

Potrivit pentru persoanele care:

      face sport activ
      urmați o dietă
      creste masa musculara
      Doriți să vă completați dieta vegană cu aminoacizi suplimentari
      doresc să fie în permanență într-o stare anabolică
      vreau doar să beau o băutură delicioasă fără zahăr în fiecare zi, care este bună pentru organism

Cum se utilizează:

Amesteca 1 lingura de masura in 200-250 ml de apa sau sucul preferat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

High Intensity Training BCAA 4:1:1 + Glutamine от Dorian Yates Nutrition

High Intensity Training BCAA 4:1:1 + Glutamine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină    Brand: Dorian Yates Nutrition    Ambalare: 450 Grame, 30 Doze
20217 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
202.17 RON
178.11 RON