BCAA Complex 2200 от Dymatize

Dymatize

BCAA Complex 2200

12345    4.2/5  (29 Au votat)
-37%   119 RON
75 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 10903

DESCRIEREA PRODUSULUI

BCAA Complex 2200 de la Dymatize

BCAA (branched chain amino acids), adică aminoacizii cu catene ramificate, sunt aminoacizi esenţiali: leucină, izoleucină şi valină. Aceştia sunt esenţiali deoarece organismul nu îi poate sintetiza şi trebuie luaţi din alimente sau suplimente alimentare. BCAA joacă un rol foarte important în sinteza proteinelor. În general, după exerciţii fizice intense, organismul este într-o stare catabolică, având un deficit de sinteză proteică.

Dymatize BCAA Complex
2200 furnizează organismului aminoacizi într-o formă uşor asimilabilă, iar eliberarea acestora se face gradual, într-o perioadă mai îndelungată. De asemenea, BCAA asigură creşterea masei şi forţei musculare si maximizează regenerarea musculară, creşte imunitatea şi îmbunătăţeşte performanţele fizice şi mentale.


Mod de administrare:

Se prepară o porţie amestecând 1 măsură de pulbere cu 300-350 ml de apă,suc sau
lapte. Se consumă în locul sau ca şi completare a meselor,dimineaţa imediat după trezire, seara înainte de culcare sau ori de câte ori este nevoie de un surplus proteic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Acetyl L-Carnitine

  Acetyl L-Carnitine pentru diete
  87 RON 59 RON

  Acetyl L-Carnitine


  Categorii: Arzatoare de grasimi, Produse cu un discount maxim
  Brand: Dymatize
  Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze

  Acetil L Carnitina este un aminoacid care are un efect dovedit asupra ocsilyavaneeto subcutanat Manisa și să le folosească pentru energie. Acetil L Carnitina de brand Dymatize este o înaltă calitate, L-carnitină, care asigură durabilitatea și puterea pentru sporturi în detrimentul scăderii țesutulu...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA Complex 2200 от Dymatize

BCAA Complex 2200

Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: Dymatize    Ambalare: 200 Capsule, 50 Doze
119 RON
75 RON