Glutamine от Dymatize

Dymatize

Glutamine

12345    4/5  (8 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină Ambalare: 500 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No. 13469

DESCRIEREA PRODUSULUI

L-glutamina - aminoacizi liberi - este singurul aminoacid cel mai abundent, care este prezent în musume scheletice. L-glutamină poate sprijini tesutul muscular prin limitarea degradării proteinei prin retenția azotului, sinteza glicogenului și sinteza proteinelor.

L-glutamina poate ajuta, de asemenea, de încărcare și detoxifia creierului. Astfel, L-glutamina aminoacizi a devenit cunoscut ca gânditor. Calitățile L-glutamina pentru a sprijini țesutul muscular și cerebral facut-L glutamină produs neprețuit a fost modul de sportivi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Glutamine от Dymatize

Glutamine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină    Brand: Dymatize    Ambalare: 500 Grame
Nu este disponibil!