Amino Charge от EQ Nutrition

EQ Nutrition

Amino Charge

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 350 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-15%   159 RON
13515 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 29378

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amino Charge a fost conceput special pentru sportivi profesioniști, pentru a sprijini instruirea și recuperarea mai eficiente. Cu amestecul precis de aminoacizi puri, împreună cu pudra naturală de apă de nucă de cocos și vitamine, Amino Charge este ca niciun alt produs aminoacid și vă va permite să vă antrenați mai mult timp și să vă recuperați mai repede și mai eficient între sesiuni. Amino Charge conține, de asemenea, zahăr zero.

→ 7gr. de BCAA 8: 1: 1 cu Zero Sugar / doza
→ BCAA Încărcate cu electroliți și vitamine
→ Pudră de apă naturală de nucă de cocos
→ Perfect în timpul și după antrenament pe tot parcursul zilei

De ce să luați Amino Charge?

Amino Charge conține un raport precis de BCAA 8: 1: 1 de Leucină, Isoleucină și Valină pentru a ajuta la optimizarea sintezei proteinelor, care joacă un rol important în creșterea și recuperarea musculară. De asemenea, au fost adăugați electroliți esențiali incluzând pulbere naturală de apă de nucă de cocos pentru a susține funcția musculară și rezistența.Amino Charge este conceput pentru bărbații și femeile de toate vârstele care se antrenează în mod regulat și caută ceva care să le ofere un impuls suplimentar în timpul sesiunilor dure.

Când să luați Amino Charge?

Amino Charge este un produs extrem de versatil și poate fi luat în orice moment în timpul zilei și în jurul sesiunilor de antrenament. Acesta a fost conceput special pentru a fi luat în timpul sesiunilor de antrenament deoarece acesta este momentul în care combinația sa unică de ingrediente vă va permite să vă antrenați la cel mai înalt nivel. Puteți, de asemenea, să preiați o perioadă mai lungă de timp în timpul zilei pentru a vă ajuta să vă mențineți muschii alimentați și hidratați în orice moment.

Cum să utilizaţi Amino Charge

Se amestecă cu apă cu ușurință pentru a crea o băutură de sete de răcire și hidratare a zahărului zero, care poate fi utilizată de bărbați și femei de toate vârstele și nivelurile.

Experimentați un nou nivel de intensificare a instruirii și recuperare cu Amino Charge.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Amino Charge от EQ Nutrition

Amino Charge

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: EQ Nutrition    Ambalare: 350 Grame, 30 Doze
159 RON
13515 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
135.15 RON
127.18 RON