Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Essential Amino Acids Ambalare: 15 Grame, 1 Doza Vezi ingredientele
490 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 40235

DESCRIEREA PRODUSULUI

Xtreme Napalm® este un produs avansat care stimulează puternic corpul. El este pregătit pentru o pregătire eficientă pentru antrenament intens, greu și antrenament de anduranță. Xtreme Napalm® începe să acționeze la câteva minute după consumarea primei porții, creând o senzație de stimulare puternică a țesuturilor pe tot corpul. Arginina și beta alanina conținute în Xtreme NO-Volumizing Complex ajută la eliberarea oxidului azotic (NO) din țesutul epitelial, care la rândul său îmbunătățește transportul nutrienților și oxigenului prin vasele de sânge ale mușchilor care lucrează. Și creează o senzație de pompare constantă pe tot parcursul sesiunii de antrenament.

      Crește nivelurile de energie
      Sprijină concentrarea
      Îmbunătățește transportul nutrienților și oxigenului
      Îmbunătățește proprietățile de tamponare
      Limită acumularea de acid lactic
      Elimină radicalii liberi din mușchii care lucrează
      Oferă o hidratare adecvată
      Fără zahăr adăugat
      Două produse cu compoziție diferită: cu și fără carbohidrați
      Stimulator de antrenament puternic

În plus, Xtreme NO-Volumizing Complex împreună cu Xtreme Power & Focus Complex oferă capacitate de tamponare musculară și reduc acumularea de acid lactic. Xtreme Napalm® vă va permite să continuați antrenamentele intense fără să vă simțiți obosiți și dureri musculare. Ingredientele active incluse în Xtreme Power & Focus Complex măresc concentrația și adaugă energie, ceea ce este de o mare importanță pentru antrenarea oamenilor atât în ​​sala de sport, cât și pe teren sau pe teren. Complexul Xtreme Power & Focus vă permite să vă concentrați și să vă concentrați, astfel încât să puteți depăși propriile bariere fiziologice, să vă permiteți să stoarceți mai mult, să faceți mai multe repetări și să vă antrenați mai mult decât oricând.

Fiecare porție de Xtreme Napalm® oferă organismului cantități optime de cei mai puternici antioxidanți care reduc radicalii liberi, iar Complexul de electrolit și livrare este responsabil pentru hidratarea corectă a corpului în timpul Instruire. Aceasta înseamnă că datorită Xtreme Napalm® corpul este bine hidratat și poate dura mai mult timp pentru o perioadă mai lungă de timp.
Pre-Concursul Xtreme Napalm® nu conține carbohidrați și poate fi consumat de toate persoanele cu nevoi limitate de carbohidrați în alimente. Pre-concursul Xtreme Napalm® este alegerea perfectă pentru oricine dorește să construiască o masă musculară slabă între antrenamente.

Dozare

În funcție de greutatea dvs., dizolvați 5,6 g pulbere (~ 3/4 linguriță) în 250 ml apă sau 11,2 g pulbere (~ 1,5 linguriță) în 500 ml apă și consumați 30 de minute înainte de antrenament. Nu depășiți doza zilnică recomandată de produs.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes от FA Nutrition

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Essential Amino Acids    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 15 Grame, 1 Doza
490 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
4.9 RON
4.32 RON