Aminolast от Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition

Aminolast

12345    3.9/5  (27 Au votat)
-25%   183 RON
137 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14450

DESCRIEREA PRODUSULUI


COMBUSTIBIL SUPER PENTRU RECONSTRUCTIE SI BCAA ANDURANȚĂ - AMINOLAST

Fie că este vorba de o crestere musculara si rezistenta sau doar incearca sa te faca sa arati mai bine - este perseverenta necesara.

Știm foarte bine ce este, motiv pentru care ne-am petrecut peste 24 luni în curs pentru dezvoltarea AminoLast - noi inovații în domeniul științei. Noi am creat produsul amino acid care are un gust minunat și aduce ceva nou pe piață pentru a vă ajuta să vă atingeti obiectivele. Folosind doar - cele mai bune ingrediente fără coloranți sintetici adăugati, am creat cel mai bun - combustibil pentru recuperare si BCAA pentru rezistenta maxima.

Comentarii pentru acest produs

Catalin
Catalin
09 August 2017

Cand primiți Aminolast?
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Aminolast от Gaspari Nutrition

Aminolast

Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Complexe de aminoacizi, Electrolitii    Brand: Gaspari Nutrition    Ambalare: 420 Grame, 30 Doze
183 RON
137 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
137 RON
128.92 RON