LevroAMINO Surge от Kevin Levrone

Kevin Levrone

LevroAMINO Surge

12345    4.6/5  (90 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Forța și recuperare Subcategorii: Complexe de aminoacizi Ambalare: 500 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
135 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 18981

Oferte cu acest produs


Kevin Levrone LevroAMINO Surge
500 Grame, 30 Doze
+

Kevin Levrone LevroCREA
240 Grame, 30 Doze
=
218.45 RON
187.87 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

FitOne Superstore vă oferă o mare formulă de aminoacizi Levo Amino Supratensiuni Kevin Levrone Signature Series!

LevroAmino Surge vă oferă:
-Doză concentrată de glutamină;
-Essential BCAA;
-Complex de aminoacizi;
-Cresterea masei musculare;
-Reglementează oboseala in timpul exercitiului;

Levrone Signature Series reprezinta un complex de suplimente alimentare revolutionare create de Kevin Levron - bodybuilderi profesionali în Hall of Fame al Federației Internaționale de Culturism și Fitness (IFBB)!

Ceea ce distinge suplimentele nutritive Levrone Signature Series, într-o piață saturată de numeroase branduri, este calitatea optimă și știința strictă în spatele fiecărei serii de aditivi.

Suplimentul este recomandat în timpul sesiunilor de antrenamente intense și a perioadelor de construirea masei musculare slabe. Fiecare doză incarca corpul cu 5g L-glutamina, 2,5g L-leucina, L-izoleucina 1,25g și 1,25g L-valină, precum și complexul suplimentar ASA (amiloidului seric A).

BCAA sunt aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că organismul nu le poate produce și trebuie să fie obținute prin alimente. Numeroase studii dovedesc efectele lor benefice asupra recuperarea musculara si sinteza proteinelor.

ASA este un complex de aminoacizi extrase din coconi de viermi de mătase de un anumit procent de L-alanina, glicina și L-serină.

Susținut de studii clinice, profilul de aminoacizi al întregii LevroAmino Surge este adaptat pentru sportivi care au nevoie de fibre suplimentare pentru a atinge nivelurile ridicate de cresterea masei musculare.

Utilizarea recomandată: Se amestecă 3 lingurițe (16 g) cu 250 ml de apă, se bea de 1-2 ori pe zi (înainte și / sau după antrenament).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

LevroAMINO Surge от Kevin Levrone

LevroAMINO Surge

Subcategorii: Complexe de aminoacizi    Brand: Kevin Levrone    Ambalare: 500 Grame, 30 Doze
135 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
135 RON
118.94 RON