Stack-uri Toate categoriile
GLUTA MAX от MEX

GLUTA MAX

12345    4/5  (7 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină Brand: MEX Ambalare: 500 Grame Vezi ingredientele
8750 RON  125 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 14740
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Caracteristici principale:

     O formulă glutamina ALL-IN-ONE
 
     Un BUILDER potent masa musculara
 
     MAI RAPID MUSCLE SATURATIE EFECT
 
     PRELUNGITĂ, cu eliberare continuă
 
     O nouă abordare, MULTI-VIZATE
 
     Taurina: un agent CELL Volumizing

UTILIZARE RECOMANDATĂ:
 
Ca supliment alimentar, se amestecă 1 linguriță (5 g) în 6 până la 8 oz (aproximativ 220 ml) de apă. Bea 1 portie de 30 de minute inainte de antrenament si 1 care deservesc 30 de minute după antrenament.
DESCRIEREA PRODUSULUI:
 
MEX Gluta-MAX PRO. L-Glutamina este un supliment foarte versatil.
Aceasta crește volumul celular și sinteza proteinelor, scade degradarea proteinelor și optimizează sistemul imunitar și secreția hormonului de creștere. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este nevoie de multe ori să fie combinate cu alte produse, cum ar fi taurina si creatina. Acest lucru se datorează vitezei de digestie și biodisponibilitatea glutamina, care variază de la persoană la persoană.
 
MEX Gluta-MAX PRO
utilizeaza mai multe forme de glutamină cu diferite viteze și căi de digestie și de asimilare. Pentru volumul maxim de celule si de recuperare, am adăugat, de asemenea, o cantitate exactă de taurină care acționează sinergic, ceea ce face un produs complet construirea musculare. Această abordare multi-unghi asigură un nivel ridicat de glutamina sunt atinse instantaneu și păstrate mai mult timp în mediul biochimic potrivit pentru eficiență optimă.


Unele discrepanțe pot apărea între dimensiunile propuse servesc specificate pe etichetele SUA și UE. În cazul unor suplimente, dimensiunile lor de servire au fost reduse pentru a reflecta reglementările legale în vigoare. Discrepanțele pot apărea, de asemenea, în raport cu valorile energetice și a indemnizațiilor zilnice de nutrienți (% DV și% NRV), care au fost calculate pe baza reglementărilor naționale actual al UE și.
 
Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a menține cea mai înaltă calitate posibilă și conformitatea cu reglementările legale în vigoare și cele mai recente evoluții științifice Producătorul își rezervă dreptul de a modifica compoziția produselor individuale fără o notificare prealabilă. În consecință, versiunile de astfel de produse pot fi disponibile în magazine care diferă unele de altele în ceea ce privește ingredientele lor sunt în cauză. Acest lucru nu afectează calitatea sau autenticitatea acestora.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • PURE CREATINE

  PURE CREATINE pentru diete
  70 RON 49 RON

  PURE CREATINE


  Categorii: Creatina
  Brand: MEX
  Ambalare: 454 Grame

  ...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard pentru diete
  382 RON 24950 RON

  100% Whey Gold Standard


  Categorii: Proteine, Produse cu un discount maxim
  Brand: Optimum Nutrition
  Ambalare: 2270 Grame, 68~77 Doze

  Proteina Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard este cea mai – celebra proteina din lume. A castigat numeroase premii, printre care cea mai buna protein in anii 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009. Inca de la bun început, Optimum Nutrition a impus standarde pe care toate proteinele de inalta cali...
 • American Standard Whey

  American Standard Whey pentru diete
  250 RON 175 RON

  American Standard Whey


  Categorii: Proteine
  Brand: MEX
  Ambalare: 2270 Grame

  MEX American Standard Zerul este combinația perfectă de înaltă calitate, gust si valoare impecabila! MEX American Standard Zerul este delicios și revigorant, acest produs este formulat stiintific pentru a reduce timpul de recuperare a mușchilor și de alimentare cu combustibil corpul tau dupa antre...
 • Size Max

  Size Max pentru diete
  285 RON 200 RON

  Size Max


  Categorii: Creșterea greutatii
  Brand: MEX
  Ambalare: 6800 Grame, 60 Doze

  Ati simtit vreodata ca progresul va este incetinit? Ati fost dezamagiti de rezultatele din sala de antrenament? Uneori, se pare ca exista un zid prin care nu se poate trece si toate eforturile tale sunt irosite. Acest lucru se va schimba acum! Cei de la MEX SIZE MAX pun pret pe rezultate si stiu ca ...


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 60 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de 48 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

GLUTA MAX от MEX

GLUTA MAX

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină    Brand: MEX    Ambalare: 500 Grame
125 RON
8750 RON