GLUTA MAX от MEX

MEX

GLUTA MAX

12345    4.4/5  (7 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină, Taurină Ambalare: 500 Grame, 100 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 14740

DESCRIEREA PRODUSULUI

Caracteristici principale:

     O formulă glutamina ALL-IN-ONE
 
     Un BUILDER potent masa musculara
 
     MAI RAPID MUSCLE SATURATIE EFECT
 
     PRELUNGITĂ, cu eliberare continuă
 
     O nouă abordare, MULTI-VIZATE
 
     Taurina: un agent CELL Volumizing

UTILIZARE RECOMANDATĂ:
 
Ca supliment alimentar, se amestecă 1 linguriță (5 g) în 6 până la 8 oz (aproximativ 220 ml) de apă. Bea 1 portie de 30 de minute inainte de antrenament si 1 care deservesc 30 de minute după antrenament.
DESCRIEREA PRODUSULUI:
 
MEX Gluta-MAX PRO. L-Glutamina este un supliment foarte versatil.
Aceasta crește volumul celular și sinteza proteinelor, scade degradarea proteinelor și optimizează sistemul imunitar și secreția hormonului de creștere. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este nevoie de multe ori să fie combinate cu alte produse, cum ar fi taurina si creatina. Acest lucru se datorează vitezei de digestie și biodisponibilitatea glutamina, care variază de la persoană la persoană.
 
MEX Gluta-MAX PRO
utilizeaza mai multe forme de glutamină cu diferite viteze și căi de digestie și de asimilare. Pentru volumul maxim de celule si de recuperare, am adăugat, de asemenea, o cantitate exactă de taurină care acționează sinergic, ceea ce face un produs complet construirea musculare. Această abordare multi-unghi asigură un nivel ridicat de glutamina sunt atinse instantaneu și păstrate mai mult timp în mediul biochimic potrivit pentru eficiență optimă.


Unele discrepanțe pot apărea între dimensiunile propuse servesc specificate pe etichetele SUA și UE. În cazul unor suplimente, dimensiunile lor de servire au fost reduse pentru a reflecta reglementările legale în vigoare. Discrepanțele pot apărea, de asemenea, în raport cu valorile energetice și a indemnizațiilor zilnice de nutrienți (% DV și% NRV), care au fost calculate pe baza reglementărilor naționale actual al UE și.
 
Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a menține cea mai înaltă calitate posibilă și conformitatea cu reglementările legale în vigoare și cele mai recente evoluții științifice Producătorul își rezervă dreptul de a modifica compoziția produselor individuale fără o notificare prealabilă. În consecință, versiunile de astfel de produse pot fi disponibile în magazine care diferă unele de altele în ceea ce privește ingredientele lor sunt în cauză. Acest lucru nu afectează calitatea sau autenticitatea acestora.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

GLUTA MAX от MEX

GLUTA MAX

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină, Taurină    Brand: MEX    Ambalare: 500 Grame, 100 Doze
Nu este disponibil!