AMINO 1 Hydrate + Recover от Muscle Pharm

AMINO 1 Hydrate + Recover

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Forța și recuperare Subcategorii: Complexe de aminoacizi Brand: Muscle Pharm Ambalare: 432 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-20%   166 RON
132 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 28361
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amino 1- este cea mai recentă modificare a bine cunoscutului supliment alimentar. Sport amino1- are ingrediente, cum ar fi arginina alfa-keto glutarat (AAKG), care ajută la producerea de oxid nitric (N.O.) și o lărgire a sângelui, ceea ce duce la creșterea fluxului sanguin și furnizarea de nutrienți către mușchi. În al doilea rând, conține Taurina, care este un regulator al echilibrului electrolitic.

Recuperarea Matrix oferă un amestec de L-glutamina - cel mai abundent aminoacid în corpul uman, care este responsabil pentru restaurarea, mai ales atunci când sunt combinate cu BCAA. In plus Glutamina in acest amestec conține L-alanină, a cărei funcție este de a transporta zahăr din sânge la instalațiile energetice în acest fel să fie utilizate ca energie. Ultimul aminoacid din acest amestec este L-Glicina, care se luptă cu degradarea mușchilor, prin creșterea ofertei de creatina in organism si glucozei la nivelul muschilor.

Ultimul amestec în amino 1- se numește Amino Hidratarea Sistem și așa cum s-ar putea fi ghicit se orienteaza catre hidratare si alimentare cu electroliți a mușchilor în timpul antrenamentelor. Extractul constituie apă si nucă de cocos, care are proprietatea unică asupra electroliților din transport, cum ar fi sodiu, potasiu, magneziu și fosfor pentru mușchii ce sustin o sarcina grea de lucru, pentru a preveni deteriorarea acestora, deshidratare și crampe în vreme și după exercițiu.

Mod de administrare: Luati 1 lingura de dizolvat în aproximativ 500 ml. apă în timpul antrenamentului!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

AMINO 1 Hydrate + Recover от Muscle Pharm

AMINO 1 Hydrate + Recover

Subcategorii: Complexe de aminoacizi    Brand: Muscle Pharm    Ambalare: 432 Grame, 30 Doze
166 RON
132 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
132 RON
124.21 RON