Mutant BCAA 9.7 от Mutant

Mutant

Mutant BCAA 9.7

12345    4.5/5  (4 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 348 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
-14%   160 RON
137 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 16854

DESCRIEREA PRODUSULUI

BCAA Mutant 9.7 este un produs aromat de aminoacizi de pulbere care conține 9,7 g aminoacizi își propune o doză care este de câteva ori mai mare în comparație cu concentrația de aminoacizi într-o singură tabletă.

BCAA Mutant este combinat produs de aminoacizi care combină aminoacizii cu catenă ramificată, cu alte valoroase pentru corpul de aminoacizi.


De bază BCAA complex Mutant sunt aminoacizi și component 7,2 g întreaga doză de produs cu catenă ramificată. aminoacizi cu catena ramificata (leucina, izoleucina și valina) sunt aminoacizi și furaje esențiale din alimente este relativ dificilă. Pe de altă parte, acestea sunt cele trei aminoacizi cei mai importanți acizi pentru restaurarea și stimularea proceselor anabolice. Fiecare regim de formare ar fi incompletă în cazul în care sunt insuficiente furnizate BCAA.

Noutatea în Mutant BCAA este complexul pentru a crește volumul de celule, care combina aminoacizii taurină, glicină, arginină, glutamină și tirozină. Obiectivul principal al acestui complex este alimentarea mușchilor, crește volumul de celule și de recuperare îmbunătățită. Taurina imbunatateste direct sensibilitatea la insulină, ceea ce facilitează absorbția tuturor altor aminoacizi.

În produs a fost adăugat și amestecul de electrolit, care combină diferite forme de potasiu.

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând este extractul adăugat de piper negru, care îmbunătățește absorbția tuturor celorlalte substanțe.

Cu un produs similar Mutant BCAA 9.7 va realiza:

      de recuperare mai bună;
      tulpina oboseală și mușchi mai puțin;
      masei musculare;
      mușchilor; Dense
      mai rezistenta;
      Hidrateaza mușchii și pentru a evita crampe;

Mod de utilizare:
1-2 doze în timpul exercitării sau la 1 doză înainte de antrenament și 1 doză după antrenament

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Mutant Whey

  Mutant Whey pentru diete
  295 RON 231 RON

  Mutant Whey


  Categorii: Proteine
  Brand: Mutant
  Ambalare: 2270 Grame

  proteine ​​din zer uimitorul cinci stadializare. Este WHEY Mutant. Produsul prezintă proprietăți anabolice unice menținând nivelurile de azot în VI musculare. Formula unica a Mutant WHEY se datorează mai mult de doi ani neîncetate de cercetare și dezvoltare în domeniu. Aceasta este prima proteina ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mutant BCAA 9.7 от Mutant

Mutant BCAA 9.7

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: Mutant    Ambalare: 348 Grame, 30 Doze
160 RON
137 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
137 RON
128.92 RON