Amino-9 Essentials от NOW Foods

NOW Foods

Amino-9 Essentials

12345    4.7/5  (3 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi Ambalare: 330 Grame, 60 Doze Vezi ingredientele
23552 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10870

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amino-9 Essentials ajuta la repararea tesuturilor si construirea de enzime și neuro transmițători. Organismul foloseste doar douăzeci de aminoacizi pentru a construi proteine, dar numai nouă dintre ele sunt esențiale.

Esențiale sau "esențialii" aminoacizi pot fi produse de către organismul uman și trebuie să fie furnizate de surse externe de alimentare pentru a realiza sinteza optimă a proteinelor, și pentru a menține calitatea sănătății. Oamenii care sunt supuși la diete restrictive sau au probleme cu absorbția slabă a produselor alimentare nu sunt în măsură să asigure cantități suficiente de aminoacizi esențiali numai din alimente.


Mod de administrare: să ia o doză de 5,5 g (o linguriță) de la 1 până la 3 doze pe zi. Pentru sportivii activi se recomanda de 2 doze de 3 ori pe zi.

Să fie luate de dimineața înainte de antrenament, după antrenament, înainte de culcare sau cu mese

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Amino-9 Essentials от NOW Foods

Amino-9 Essentials

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi    Brand: NOW Foods    Ambalare: 330 Grame, 60 Doze
23552 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
235.52 RON
207.49 RON