BCAA Powder от NOW Foods

NOW Foods

BCAA Powder

12345    3/5  (6 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 340 Grame, 65 Doze Vezi ingredientele
23552 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 11522

DESCRIEREA PRODUSULUI

      musculare Restaurarea
      Creșterea masei musculare
      Creșterea tonul
      indepartarea oboselii musculare

BCAA (BCAA) sunt cele trei cele mai abundente în aminoacizi mușchi scheletici acizi. Acestea sunt valina, leucina și izoleucina. Acestea sunt „esențiale“ de aminoacizi, ceea ce înseamnă că ar trebui să le ia cu alimente sau ca supliment. BCAA (BCAA) joacă un rol important în sinteza proteinelor, deoarece ficatul le descompune complet, și, astfel, acestea se încadrează cu ușurință în fluxul de sânge și în celulele musculare. In timp ce BCAA (BCAA) reprezintă doar 20% din totalul amino acizi în diferite produse alimentare, ele ocupă 50-90% din aminoacizii care intră în circulația sângelui.

BCAA (BCAA) stimulat sinteza proteinelor, arderea grasimilor, a crescut rezistenta fizica, pentru a preveni oboseala in timpul exercitiilor fizice, energiza, pentru a îmbunătăți funcția imunitar și de recuperare post-antrenament. formă încapsulată de BCAA (BCAA) este dozare ușoară și de transport.

Direcții
: Înainte și după antrenament. Dimineața.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BCAA Powder от NOW Foods

BCAA Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: NOW Foods    Ambalare: 340 Grame, 65 Doze
23552 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
235.52 RON
207.49 RON