Amino EAANabol Xplode Powder от Olimp

Olimp

Amino EAANabol Xplode Powder

12345    4/5  (7 Au votat)
-10%   164 RON
14760 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 12855

DESCRIEREA PRODUSULUI

Compunerea AMINO EAAnabol Xplode se bazează în principal pe aminoacizi exogeni (EAA, L-leucina, L-lizină, L-valină, L-izoleucina, L-treonină, L-fenilalanină + L-tirozină, L-histidină, L-cisteină + l-metionină, l-triptofan) că organismul uman este capabil să producă numai. Prin urmare, acestea trebuie să fie furnizate de alimente sau ca supliment alimentar.

Dacă oricare dintre acești aminoacizi esențiali lipsește, acesta devine un factor de limitare a sintezei proteinelor în organism, afectând astfel procesul de regenerare a mușchilor.

Raportul dintre exogeni aminoacizii din AMINO EAAnabol Xplode pe baza datelor definite pe baza necesității medii zilnice. Având în vedere, cu toate acestea, cererile au crescut la sportivi, produsul este în continuare îmbogățit cu BCAA (BCAA) - cu un puternic efect anti-catabolice și anabolizanți.

L-glutamină retine proteinele din celulele musculare reduce foarte eficient conținutul de acid după antrenament. L-alanină, participă la reconstrucția structurilor proteice ale corpului, și o parte a ciclului de transformare în procesul de gluconeogeneza, care, la rândul său, crește și mai mult gradul de recuperare a resurselor energetice ale organismului prin recuperarea musculara si glicogen hepatic.

Utilizarea formelor libere de aminoacizi în produsul crește foarte mult viteza de absorbție a acestora în fluxul sanguin, care minimizează timpul pentru intrarea în corp. vitamine din grupa B îmbunătățește semnificativ absorbția aminoacizilor în organism.

Combinația de înaltă calitate, de grad farmaceutic amino acizi exogeni îmbogățite cu BCAA (BCAA), glutamină, alanină, și vitamine, sunt esențiale în timpul antrenamentelor și în timpul recuperării după antrenament. Produsul este conceput special pentru persoanele active, sportivi și vegetarieni, în scopul de a îmbogăți dieta cu aminoacizi.

Mod de utilizare: 13 g = 2 linguri plate sau o lingura de măsurare se dizolvă în 150 ml de apă. Într-o zi practică, o doză, înainte și după antrenament. In zilele de antrenament o doză înainte de mese. Consumați imediat după preparare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 07:49:12
  BAD ASS / Crea - Exp Date 31.08.2020 pentru diete
  7595 RON 3038 RON (-60%)
  Cumpara

  BAD ASS / Crea - Exp Date 31.08.2020


  Categorii: Creatina Matrice
  Brand: BAD ASS
  Ambalare: 300 Grame

  BAD ASS® CREA este o stivă extrem de eficientă de creatină cu cele mai avansate forme de 4 substanțe. Suplimentarea adecvată vă va permite să măriți aportul de fosfat de creatină în mușchii dvs., care, la rândul său, se va traduce în rezultatele dvs. legate de forță. Știm că ești alfa, iar puterea este de o importanță capitală. În special pentru dvs., am folosit doar cele mai proaspete formule car...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Amino EAANabol Xplode Powder от Olimp

Amino EAANabol Xplode Powder

Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi    Brand: Olimp    Ambalare: 520 Grame, 40 Doze
164 RON
14760 RON