Anabolic Amino 9000 mg Mega Tabs от Olimp

Olimp

Anabolic Amino 9000 mg Mega Tabs

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Complexe de aminoacizi Ambalare: 300 Tableta, 150 Doze Vezi ingredientele
-10%   205 RON
18450 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 12824

DESCRIEREA PRODUSULUI

Cele mai mari hidrolizații enzimatice calitative ale celor mai bune două surse de proteine ​​animale - proteine ​​din zer si proteine ​​de pui. Această combinație asigură un profil de aminoacizi nu este prezent în orice alt preparat pe bază de proteine ​​hidrolizate. Mai mult, utilizarea unui hidrolizat de proteine ​​de pui in amino Anabolic ® 9000 crește de peste 6 ori conținutul de glicină, de două ori de L-arginină, de 1,8 ori de L-prolină și 1,4 ori de l-alanină.

Glicina este implicat în transmiterea semnalelor de la nivelul sistemului nervos central, este baza pentru sinteza componentelor acizilor nucleici (necesare pentru sinteza proteinelor) și contribuie la buna funcționare a proceselor hematopoietice. L-alanină - în plus față de caracteristica sa de construcție este folosită de ficat pentru sinteza glucozei, prevenind astfel catabolismul (atunci când luate înainte de exercițiu) și promovează adăugarea rapidă a rezervelor de energie și sinteza proteinelor (luate după antrenament).

conținut de două ori mai mare de L-arginină în amino Anabolic ® 9000 comparativ cu piata proteină standard hidrolizatele crescută sinteza de oxid nitric, ceea ce contribuie la un aflux crescut de sânge la mușchi și le furnizează cu macroelemente alimentare. Mai mult decât atât, un efect stimulator asupra secreției de hormon de creștere, ceea ce este foarte important în timpul și după exercițiu. L-arginină, aparține grupei de aminoacizi bazici joacă un rol important în menținerea echilibrului acido-alcalin al organismului, puternic afectată datorită mușchilor care lucrează în timpul antrenamentului.

L-prolină joacă un rol important în sinteza proteinelor și în metabolismul, în general, are un efect pozitiv asupra vindecării rapide a rănilor și traume, au participat la numeroase reacții anti-oxidare.

La baza Anabolic amino ® 9000 sunt di- și tripeptide și în mod substanțial liber de aminoacizi, care asigură saturația rapidă a organismului cu aminoacizii necesare și menținerea unui stat anabolic timp de o oră din momentul administrării. Ambele surse de proteine ​​asigură menținerea unui echilibru pozitiv de azot în organism, chiar și în timpul programului de antrenament mai intens. Formele hidrolizate asigura realizarea unei concentrații ridicate de aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucina, L-valină, L-izoleucină), care sunt extrem de eficiente împotriva catabolismul.

Mai ales recomandat pentru persoanele care doresc să obțină o creștere rapidă a masei musculare și a rezistenței, inclusiv sportivii profesioniști. Produsul este un excelent supliment pentru sportivi, atât în ​​timpul perioadei înainte de curse - asociate cu reducerea greutății și în timpul perioadei de pregătire. amino Anabolic ® 9000 este, de asemenea, o sursa excelenta de proteine ​​pentru persoanele supraponderale care doresc sa reduca tesutul adipos in exces.
Se recomandă combinarea acestui preparat după antrenament cu CARBONOX ® și POWER CREATINE MAGNA pentru a obține masa maximă creștere musculară.

Pentru a realiza o reducere de grăsime este recomandat amino anabolic ® 9000 poate fi combinat cu alte produse termogenice, cum ar fi - Thermo Speed ​​®, Thermo STIM sau Therm Linia II ®

Utilizare: 1 doză (2-5 comprimate) de 3 ori pe zi (imediat după trezire 30 minute înainte de a exercita și imediat după efort).

În greutate corporală până la 70 kg - 6 comprimate (3 x 2 comprimate) de 70 kg până la 90 kg - 9 comprimate (3 x 3 comprimate) 90 kg până la 105 kg - 12 comprimate (3 x 4 comprimate) de peste 105 kg - 15 comprimate (3 x 5 comprimate). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaClienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Anabolic Amino 9000 mg Mega Tabs от Olimp

Anabolic Amino 9000 mg Mega Tabs

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Complexe de aminoacizi    Brand: Olimp    Ambalare: 300 Tableta, 150 Doze
205 RON
18450 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
184.5 RON
173.61 RON