Argi Power 1500 Mega Caps от Olimp

Olimp

Argi Power 1500 Mega Caps

12345    4.7/5  (18 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Arginină Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze Vezi ingredientele
-10%   11336 RON
10202 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 12826

DESCRIEREA PRODUSULUI

ARGI POWER 1500 MEGA CAPS ® a avut un conținut de 1.500 miligrame de calitate înaltă calitate farmaceutică L-arginină în 1 capsulă! Mai mult sânge la mușchii, mai mulți nutrienți, mai puternic pompe nu numai în timpul antrenamentului.

Cum L-Arginina?

Este o componentă cheie în procesul de sinteza de oxid nitric (NO) - molecula critica pentru construirea masei musculare. Ca rezultat al reacțiilor enzimatice complexe L-arginina se transformă în oxid nitric și citrulina, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sange. Cum L-Arginina ajută la creșterea muschii lor?

L-arginină
îmbunătățește fluxul de energie, nutrienți și sânge la mușchiul scheletic. Ca urmare, ele sunt mai complete, solide și complete. Utilizarea L-arginină facilitează compensarea grăsimii subcutanate și îmbunătățirea eficienței instruirii.

În plus, L-arginina poate reduce metaboliți nedorite, cum ar fi acidul lactic și ureea, obținută ca urmare a activității mușchilor și care duce la oboseala lor prematura. Acest aminoacid poate imbunatati capacitatea sexuala la barbati. Datorită faptului că oxidul de azot (NO) determină dilatarea vaselor de sânge, poate duce la fluxul de sânge mai eficient la nivelul organelor sexuale.

Direcții:

      masa musculara: 1 capsulă de 1-2 ori pe zi înainte și după exercițiu;
      susținerea activității sexuale: 1 capsulă de 30 de minute înainte de sex.

Comentarii pentru acest produs

23 August

Bună ziua, acest produs se poate combina cu creatină?
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 33:05:12
  Beef Amino / Supreme Pure pentru diete
  OstroVit

  Beef Amino / Supreme Pure

  300 Tableta, 150 Doze
  9798 RON 4899 RON (-50%)
  Cumpara

  Beef Amino / Supreme Pure


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 300 Tableta, 150 Doze

  OstroVit Supreme Pure Beef Amino este un supliment alimentar în tablete, furnizând aminoacizi de origine vită. Produsul a fost dezvoltat din proteine ​​hidrolizate de cea mai înaltă calitate. Conceput pentru persoanele care sunt deosebit de vulnerabile la catabolismul muscular și pentru antrenamentele de rezistență sau rezistență. OstroVit Supreme Pure Beef Amino 300 comprimate în pachet !! 1 ...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Argi Power 1500 Mega Caps от Olimp

Argi Power 1500 Mega Caps

Subcategorii: Arginină    Brand: Olimp    Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
11336 RON
10202 RON