Glutamine Capsules от Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Glutamine Capsules

12345    3.9/5  (23 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină Ambalare: 120 Capsule Vezi ingredientele
-20%   10878 RON
8702 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13382

DESCRIEREA PRODUSULUI


PE SCURT:


L-glutamina sau scurt - Glutamina este un aminoacid neesential, așa cum este sintetizat din diferite organe ale corpului - mușchii voluntari, ficat și altele asemenea. Este un aminoacid care se găsește în cea mai mare cantitate în plasma din sânge - 30-35% și conține aproximativ 20% hidrogen în structura sa, făcându-l purtătorul principal de hidrogen pentru celulele musculare.


De obicei, glutamina este produs biotehnologic prin fermentarea mediu de creștere adecvat bacteriilor.


Crește secreția hormonulu
i de creștere și joacă un rol important în metabolismul proteinelor, pentru care a fost recunoscuta ca un supliment bun de culturisti. Când se administrează în mod regulat, protejează mușchii de ruptura traumatică. Adoptarea regulată asigură că țesutul muscular va avea o cantitate suficientă de dezvoltare. În caz contrar, este posibil deficit, deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina, „ajunge“ glutaminei în mușchi.

Care sunt dozele optime?


Se crede că doza optimă de glutamina este de 0,2 grame per kilogram de greutate corporală (de exemplu, aproximativ 80 kg uman -. 16 g). Testul, dozele la 0,3 g per kg de greutate corporală sunt sigure. Chiar și pentru utilizarea pe termen scurt primesc 0,5 grame per kilogram de greutate, fără efecte secundare raportate. Doza de 2 grame luate o jumătate de oră după exercițiu produce o creștere semnificativă a hormonului de creștere și ușor mai puțin - insulina si testosteron (observate la 2 ore după administrare). O doză de 4 g determină o creștere și mai mare. Conform unor studii de hormon de creștere poate fi crescută până la 4 ori la această doză.


Glutamina
nu are efecte secundare, dar dacă este folosit excesiv doze crescute pot să apară tulburări gastro-intestinale. Dacă se întâmplă acest lucru, așteptați până când trece și apoi să ia dozichki mai mici.


Studiile au arătat că, după nivelurile de antrenament greu de glutamină în organism scade la 50%. Prin urmare, este cel mai bine să fie luate după antrenament. Apoi, ajută la restabilirea glicogen muscular (cum a fost transformat cu ușurință în glucoză, fără a crește nivelul de glucoză din sânge și insulină), crește sinteza proteinelor și creșterea concentrațiilor plasmatice ale anumitor hormoni importanti care determina cresterea masei musculare. sportivi de fitness cea mai bună opțiune este de a lua aproximativ 30 de minute după antrenament.


Glutamina este prezent în preparate destul sub formă de tablete, sub formă de pudră sau sub formă lichidă. El a participat la preparate care conțin o combinație de aminoacizi în toate concentratele de proteine ​​și pot fi găsite ca un preparat separat. Glutamina este prezent în unele agenți de complexare, dar în cantitate mai mică. In plus glutamină, ele conțin alți aminoacizi, L-carnitină și creatina. Preparatele care conțin glutamină sunt pentru administrare orală și sunt disponibile sub formă de pudră, lichid sau tablete.In creier este o sursă pentru construirea de glutamat ca „jaf“ excesul de amoniac. Glutamina este, de asemenea, o componentă a glutation - cel mai puternic antioxidant din organism.


După absorbția acestuia prin sistemul digestiv, glutamina metabolizat foarte rapid la citrulina, arginină, glutamat și prolină. Care sunt alimentele care contin glutamina, în cea mai mare cantitate? Se gaseste in alimente bogate in proteine, cum ar fi legume, carne, pește și produse lactate.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 32:09:30
  100% Vitamin C pentru diete
  OstroVit

  100% Vitamin C

  500 Grame, 500 Doze
  6324 RON 3162 RON (-50%)
  Cumpara

  100% Vitamin C


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 500 Grame, 500 Doze

  OstroVit Vitamina C este un preparat sub formă de pulbere care conține numai vitamina C. Este un plus ideal pentru sucuri, băuturi, cocktailuri, apă etc. Vitamina C este una dintre cele mai importante, deoarece are un impact imens asupra funcționării corecte a organismului. Datorită proprietăților sale puternice antioxidante, aceasta ajută la lupta împotriva radicalilor liberi și, prin urmare, înt...


Clienti mai cumpara si:

 • BCAA 1000

  BCAA 1000 pentru diete
  12810 RON 10889 RON

  BCAA 1000


  Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim
  Brand: Optimum Nutrition
  Ambalare: 200 Capsule, 100 Doze

  BCAA 1000 Studiile științifice indică faptul că se poate stimula sinteza BCAA de proteine, chiar și în absența formării. BCAA acționează ca un donor de azot sub formă de L-alanină, care este convertit în glucoză atunci când sunt epuizate depozitele de glicogen. Asa ca nu trebuie sa se ia in cantit...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Glutamine Capsules от Optimum Nutrition

Glutamine Capsules

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină    Brand: Optimum Nutrition    Ambalare: 120 Capsule
10878 RON
8702 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
87.02 RON
81.89 RON