Glutamine Powder от Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Glutamine Powder

12345    4.7/5  (25 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Glutamină Ambalare: 630 Grame, 126 Doze Vezi ingredientele
-28%   22660 RON
16315 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 13386

DESCRIEREA PRODUSULUI

Glutamine Powder

L-glutamina, sau pe scurt - glutamina, aminoacid esențial este sintetizat de diferite organe ale corpului - mușchii voluntari, ficat și altele .

În mod normal, glutamina este produs biotehnologic prin fermentarea in mediul adecvat de bacterii.

Care sunt principalele sale efecte fiziologice?

Crește secreția de hormon de crestere si joaca un rol important in metabolismul proteic, pentru care a fost recunoscuta ca un supliment bun pentru culturisti. Atunci când este luat în mod regulat, protejeaza fibrele musculare de la rupturi traumatice. Adoptarea regulata asigura ca tesutul muscular va avea o cantitate suficientă de dezvoltare. În caz contrar, este posibil deficit deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina .

Care sunt efectele fiziologice suplimentare ale glutamina?

In creier, este o sursă pentru construirea de glutamat ca "jaf" excesul de amoniac. Glutamina este o componentă a glutation - cel mai puternic antioxidant din organism.

Modul în care glutamina este absorbit de către organism?

După ce ajunge in sistemul digestiv, glutamina este metabolizata rapid la citrulină, arginină, glutamat și prolină. Alimentele care conțin glutamină în cea mai mare cantitate sunt urmatoarele: legume, carne, pește și produse lactate.Pentru a obtine rezulatatele fara o dieta intesiva administrati organismului Glutamine Powder.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Glutamine Powder от Optimum Nutrition

Glutamine Powder

Subcategorii: Glutamină    Brand: Optimum Nutrition    Ambalare: 630 Grame, 126 Doze
22660 RON
16315 RON