Glutamine Powder от Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Glutamine Powder

12345    4.7/5  (25 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Glutamină Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze Vezi ingredientele
-20%   389 RON
31120 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 13387

DESCRIEREA PRODUSULUI

Glutamine Powder

L-glutamina, sau pe scurt - glutamina, aminoacid esențial este sintetizat de diferite organe ale corpului - mușchii voluntari, ficat și altele .

În mod normal, glutamina este produs biotehnologic prin fermentarea in mediul adecvat de bacterii.

Care sunt principalele sale efecte fiziologice?

Crește secreția de hormon de crestere si joaca un rol important in metabolismul proteic, pentru care a fost recunoscuta ca un supliment bun pentru culturisti. Atunci când este luat în mod regulat, protejeaza fibrele musculare de la rupturi traumatice. Adoptarea regulata asigura ca tesutul muscular va avea o cantitate suficientă de dezvoltare. În caz contrar, este posibil deficit deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina .

Care sunt efectele fiziologice suplimentare ale glutamina?

In creier, este o sursă pentru construirea de glutamat ca "jaf" excesul de amoniac. Glutamina este o componentă a glutation - cel mai puternic antioxidant din organism.

Modul în care glutamina este absorbit de către organism?

După ce ajunge in sistemul digestiv, glutamina este metabolizata rapid la citrulină, arginină, glutamat și prolină. Alimentele care conțin glutamină în cea mai mare cantitate sunt urmatoarele: legume, carne, pește și produse lactate.Pentru a obtine rezulatatele fara o dieta intesiva administrati organismului Glutamine Powder.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • BCAA 1000

  BCAA 1000 pentru diete
  194 RON 148 RON

  BCAA 1000


  Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim
  Brand: Optimum Nutrition
  Ambalare: 400 Capsule, 200 Doze

  BCAA 1000 Studiile științifice indică faptul că se poate stimula sinteza BCAA de proteine, chiar și în absența formării. BCAA acționează ca un donor de azot sub formă de L-alanină, care este convertit în glucoză atunci când sunt epuizate depozitele de glicogen. Asa ca nu trebuie sa se ia in cantit...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Glutamine Powder от Optimum Nutrition

Glutamine Powder

Subcategorii: Glutamină    Brand: Optimum Nutrition    Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze
389 RON
31120 RON