Citrulline Powder от OstroVit

OstroVit

Citrulline Powder

12345    5/5  (49 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Citrulină Ambalare: 210 Grame, 70 Doze Vezi ingredientele
-20%   77 RON
6160 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 31461

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sprijină rezistența și recuperarea pentru rezultate maxime!

Citrulline Malate poate fi folosit pentru a maximiza intensitatea și volumul instruirii dumneavoastră.

Citrulline Malate poate îmbunătăți considerabil performanța exercițiilor fizice prin reducerea sentimentelor de oboseală prin creșterea cantității de energie pentru muschi în timpul exercițiilor fizice. Poate, de asemenea, beneficia de sportivi printr-o rată mai rapidă de recuperare a mușchilor; acest lucru se sugerează că rezultă din creșterea clearance-ului concentrațiilor de amoniac și lactat după exerciții fizice.

Citrulina malat este un compus alcătuit din Citrullină, un aminoacid neesențial care se găsește în principal în pepeni și Malate un derivat de mere. Citrulline joacă un rol în ciclul ureei și malatul în ciclul acidului tricarboxilic. Rata producției de mușchi adenozin trifosfat (ATP) și repopularea fosfocreatinei după efort se sugerează a fi semnificativ mărită prin suplimentarea cu citrulină malat. Datorită acestui exercițiu, performanța ar trebui îmbunătățită printr-o ofertă mai mare de ATP pentru mușchii de lucru.

Recuperarea musculară este un alt beneficiu al administrării Citrulline Malate înainte de a vă exercita. Cercetările sugerează că citrulina malat poate crește clearance-ul lactatului și amoniacului din sânge după exerciții fizice.

Sportivii: suplimentele de citrulline malate pot fi deosebit de benefice pentru sportivii care completează pregătirea la nivel înalt sau evenimentele competitive. Acesta poate fi utilizat pentru a reduce afecțiunile tulburării musculare induse de antrenament, îmbunătățind rata de recuperare.

Fapte suplimentare:
Dimensiune de servire: 1/2 Scoop (3g)
Porții pe container: 70
Varianta fara gust nu contine Taurina si Vitamina B6

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Beta Alanine

  Beta Alanine pentru diete
  60 RON 48 RON

  Beta Alanine


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 40 Doze

  OstroVit Beta-Alanine este un supliment extraordinar care este folosit în timpul sesiunilor de antrenament tare. Preparat micronizat conceput pentru atleții care doresc să consolideze cel mai bine potențialul natural al abilităților lor. Doză de 4 g. BETA-alanina Beta-alanina este un compus chimic...
 • L-Arginine AKG Powder

  L-Arginine AKG Powder pentru diete
  72 RON 5760 RON

  L-Arginine AKG Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 100 Doze

  A-AKG Arginina alfa-ketoglutaratul este un compus chimic al acidului glutaric și argininei. Acidul glutaric este un produs al ciclului de acid citric, stadiul final al metabolismului tuturor organismelor care respira cu oxigen, adesea denumit ciclul Krebs. Arginina este unul dintre aminoacizii care ...
 • Arginine Powder

  Arginine Powder pentru diete
  60 RON 48 RON

  Arginine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 210 Grame, 70 Doze

  OstroVit L-arginina este o sursă de L-arginină de înaltă calitate. Suplimentarea cu L-arginina afectează multe procese metabolice în corpul uman. Sarcina principală a suplimentării cu L-arginină în sport pentru a îmbunătăți performanțele și oportunitățile de formare. Îmbunătățește în mod eficien...
 • L-Carnitine Tartarate Powder

  L-Carnitine Tartarate Powder pentru diete
  89 RON 7120 RON

  L-Carnitine Tartarate Powder


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 210 Grame, 140 Doze

  Tartratul de L-carnitină este un supliment natural numit vitamina BT. Este deosebit de important în reglarea nivelurilor de lipide din corpul nostru. Aplicarea L-carnitinei inainte de antrenament activeaza grasimea, transformand-o imediat in energie, rezultand aproape dublul numarului de calorii ars...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Citrulline Powder от OstroVit

Citrulline Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Citrulină    Brand: OstroVit    Ambalare: 210 Grame, 70 Doze
77 RON
6160 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
61.6 RON
57.97 RON