Citrulline Powder от OstroVit

OstroVit

Citrulline Powder

12345    5/5  (50 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Citrulină Ambalare: 400 Grame, 133 Doze Vezi ingredientele
-40%   15107 RON
9064 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 36311

DESCRIEREA PRODUSULUI

Sprijină rezistența și recuperarea pentru rezultate maxime!

Citrulline Malate poate fi folosit pentru a maximiza intensitatea și volumul instruirii dumneavoastră.

Citrulline Malate poate îmbunătăți considerabil performanța exercițiilor fizice prin reducerea sentimentelor de oboseală prin creșterea cantității de energie pentru muschi în timpul exercițiilor fizice. Poate, de asemenea, beneficia de sportivi printr-o rată mai rapidă de recuperare a mușchilor; acest lucru se sugerează că rezultă din creșterea clearance-ului concentrațiilor de amoniac și lactat după exerciții fizice.

Citrulina malat este un compus alcătuit din Citrullină, un aminoacid neesențial care se găsește în principal în pepeni și Malate un derivat de mere. Citrulline joacă un rol în ciclul ureei și malatul în ciclul acidului tricarboxilic. Rata producției de mușchi adenozin trifosfat (ATP) și repopularea fosfocreatinei după efort se sugerează a fi semnificativ mărită prin suplimentarea cu citrulină malat. Datorită acestui exercițiu, performanța ar trebui îmbunătățită printr-o ofertă mai mare de ATP pentru mușchii de lucru.

Recuperarea musculară este un alt beneficiu al administrării Citrulline Malate înainte de a vă exercita. Cercetările sugerează că citrulina malat poate crește clearance-ul lactatului și amoniacului din sânge după exerciții fizice.

Sportivii: suplimentele de citrulline malate pot fi deosebit de benefice pentru sportivii care completează pregătirea la nivel înalt sau evenimentele competitive. Acesta poate fi utilizat pentru a reduce afecțiunile tulburării musculare induse de antrenament, îmbunătățind rata de recuperare.

Fapte suplimentare:
Dimensiune de servire: 1/2 Scoop (3g)
Porții pe container: 70
Varianta fara gust nu contine Taurina si Vitamina B6

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Citrulline Powder от OstroVit

Citrulline Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Citrulină    Brand: OstroVit    Ambalare: 400 Grame, 133 Doze
15107 RON
9064 RON