Taurine Powder от OstroVit

OstroVit

Taurine Powder

12345    5/5  (38 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Taurină Ambalare: 300 Grame, 100 Doze Vezi ingredientele
39 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 31460

DESCRIEREA PRODUSULUI

- Sprijină nivelurile sănătoase de zahăr din sânge
- Proprietăți puternice antioxidante
- Sprijină producția de energie
- Asistă la sinteza proteinelor
- Reglează nivelul colesterolului din sânge.
- Îmbunătățește transportul creatinei
- Efect anti-catabolic

Produs de înaltă calitate care completează dieta cu taurină pură - aminoacizii care îndeplinesc funcții metabolice importante. Acest compus biologic nu este elementul de construcție al proteinelor organismului, cu toate acestea este foarte important în procesele de transformare a aminoacizilor. Taurina este unul dintre principalele magazine de azot organic, care împiedică catabolismul și contribuie la creșterea greutății corporale slabe. Taurina este, de asemenea, importantă pentru funcționarea sistemului nervos; stimulează și mobilizează și reduce oboseala. Taurina este prezentă în cantități mari în mușchi, deși nu dezvoltă proteine ​​musculare. Dupa glutamina este al doilea depozit de azot cel mai important in corp.

În plus, taurina menține niveluri ridicate de calciu în celulele musculare, dând o contracție mai puternică și o funcționare eficientă. Taurina stimulează, de asemenea, substanțele nutritive pentru densitatea celulelor musculare, mărește sensibilitatea celulelor la insulină și un aminoacid de sulf protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii "liberi", în special în țesuturile și organele expuse la stresul oxidativ ridicat : retină, ficat.

O formulă care suplimentează dieta cu Taurina - un aminoacid exogen pentru creșterea organismelor și regenerare după efort intensiv. Îmbunătățește echilibrul de azot; inhibă catabolismul; contracarează oboseala; creste rezistenta; facilitează transportul intramuscular de glucoză și creatină.

Doza de servire: 3g

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Glycine Powder

  Glycine Powder pentru diete
  45 RON

  Glycine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 66 Doze

  Prezentare Produs L-glicina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. În ciuda faptului că este structural cel mai mic aminoacid (are doar un atom de hidrogen în lanțul lateral), joacă un rol foarte important în funcționarea corpului nostru. Este un aminoacid proteic care cre...
 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...
 • Glutamine Powder

  Glutamine Powder pentru diete
  63 RON

  Glutamine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 300 Grame, 60 Doze

  OSTROVIT GLUTAMINE OstroVit Glutamine este un produs de primă clasă, avansat, conceput pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți consumatori. L-glutamina L-glutamina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. Se caracterizează prin multe funcții biologice, ca un tran...
 • Tyrosine Powder

  Tyrosine Powder pentru diete
  53 RON

  Tyrosine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 210 Grame, 140 Doze

  OSTROVIT Supreme Tirozina Pure poate ajuta sportivii evita suprasolicitarii, prin capacitatea sa de a reduce oboseala în mod repetat. Oamenii care doresc să piardă în greutate pot beneficia de a lua tirozină, deoarece impactul pozitiv asupra producției de tiroxina, un hormon al glandei tiroide, care...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Taurine Powder от OstroVit

Taurine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Taurină    Brand: OstroVit    Ambalare: 300 Grame, 100 Doze
39 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
39 RON
34.36 RON