Taurine Powder от OstroVit

Taurine Powder

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Taurină Brand: OstroVit Ambalare: 300 Grame, 100 Doze Vezi ingredientele
3120 RON  39 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 31460
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

- Sprijină nivelurile sănătoase de zahăr din sânge
- Proprietăți puternice antioxidante
- Sprijină producția de energie
- Asistă la sinteza proteinelor
- Reglează nivelul colesterolului din sânge.
- Îmbunătățește transportul creatinei
- Efect anti-catabolic

Produs de înaltă calitate care completează dieta cu taurină pură - aminoacizii care îndeplinesc funcții metabolice importante. Acest compus biologic nu este elementul de construcție al proteinelor organismului, cu toate acestea este foarte important în procesele de transformare a aminoacizilor. Taurina este unul dintre principalele magazine de azot organic, care împiedică catabolismul și contribuie la creșterea greutății corporale slabe. Taurina este, de asemenea, importantă pentru funcționarea sistemului nervos; stimulează și mobilizează și reduce oboseala. Taurina este prezentă în cantități mari în mușchi, deși nu dezvoltă proteine ​​musculare. Dupa glutamina este al doilea depozit de azot cel mai important in corp.

În plus, taurina menține niveluri ridicate de calciu în celulele musculare, dând o contracție mai puternică și o funcționare eficientă. Taurina stimulează, de asemenea, substanțele nutritive pentru densitatea celulelor musculare, mărește sensibilitatea celulelor la insulină și un aminoacid de sulf protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii "liberi", în special în țesuturile și organele expuse la stresul oxidativ ridicat : retină, ficat.

O formulă care suplimentează dieta cu Taurina - un aminoacid exogen pentru creșterea organismelor și regenerare după efort intensiv. Îmbunătățește echilibrul de azot; inhibă catabolismul; contracarează oboseala; creste rezistenta; facilitează transportul intramuscular de glucoză și creatină.

Doza de servire: 3g

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  0 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

Taurine Powder от OstroVit

Taurine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Taurină    Brand: OstroVit    Ambalare: 300 Grame, 100 Doze
39 RON
3120 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
31.2 RON
29.36 RON