Amino 1250 от OstroVit

Amino 1250

12345    5/5  (2 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Aminoacizii din zer, Complexe de aminoacizi Brand: OstroVit Ambalare: 120 Tableta, 24 Doze Vezi ingredientele
3840 RON  48 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30843
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amino 1250 este o compoziție de aminoacizi de cea mai înaltă calitate provenind din hidrolizatul de proteine din zer, hidrolizat de proteine din păsări, albumină din ou și concentrat de proteine din zer. Aminoacizii acționează ca constructori fundamentali ai proteinelor. Proteina este esențială pentru creșterea și susținerea masei musculare.

Complexul Amino furnizează organismului un set complet de aminoacizi proteici. Deoarece aminoacizii exogeni nu pot fi produși în mod natural în organism, trebuie alimentați cu alimente.

Amino 1250 este recomandat în timpul oricărui eveniment fizic, în special sportivilor profesioniști care practică diferite discipline sportive, ca supliment alimentar care îmbunătățește calitatea generală a antrenamentului de forță și recreere regulată. BCAA este un supliment alimentar realizat pe baza aminoacizilor cu catenă ramificată.

- Luați 5 comprimate de 1-3 ori pe zi. Luați produsul cu 300 ml (10 oz.) de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

Amino 1250 от OstroVit

Amino 1250

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Aminoacizii din zer, Complexe de aminoacizi    Brand: OstroVit    Ambalare: 120 Tableta, 24 Doze
48 RON
3840 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
38.4 RON
36.13 RON