BCAA 1000 Effervescent от OstroVit

BCAA 1000 Effervescent

12345    4.6/5  (41 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Brand: OstroVit Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze Vezi ingredientele
19 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 32376
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT BCAA -

Suplimentul OstroVit BCAA conține aminoacizi ramificați BCAA în raportul clasic de 2:1:1, dar sub formă de tablete efervescente convenabile. Forma solubilă din băutura dvs. preferată garantează o absorbție rapidă și o concentrație ridicată a ingredientului (1000 mg aminoacizi ramificați într-un comprimat).

- acțiune anti-catabolică
- regenerarea musculară instantanee
- progresul în ceea ce privește rezistența musculară
- sprijină reducerea
- îmbunătățirea marcatorilor de efort în timpul eforturilor fizice prelungite
- forma de tablete efervescente
- gust răcoritor

Cea mai bună calitate a aminoacizilor cu catenă ramificată (BCAA), în raportul clasic și cel mai popular de 2: 1: 1. Un comprimat conține 500 mg leucină, 250 mg izoleucină și 250 mg valină. Acestea ar trebui livrate corpului, deoarece aparțin așa numiților aminoacizi esențiali - aminoacizi, pe care corpul uman nu le poate produce.

Aminoacizii cu catenă ramificată sunt foarte importanți, în special pentru persoanele active și pentru sportivi. Aprovizionarea lor adecvată inhibă catabolismul muscular, contribuie la crearea unui mediu anabolic și la creșterea sintezei proteinelor în mușchi. BCAA aminoacizii pot fi, de asemenea, o sursă de energie în timpul exercițiilor fizice pe termen lung. Stimulează producția de glucoză din oxidul azotic în procesul de gluconeogeneză, care apare în timpul activității fizice prelungite. Acest lucru permite un exercițiu sigur, cu o aprovizionare constantă a energiei, fără a folosi depozitele de glicogen mușchi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder pentru diete
  105 RON

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 500 Grame, 50 Doze

  OSTROVIT BCAA + GLUTAMINĂ SUPREMĂ PURE (L-leucină L-valină L-izoleucină L-glutamină) OstroVit BCAA + GLUTAMINE (Supreme Pure) este un preparat de primă clasă pentru persoanele fizice active, format din trei aminoacizi cu catenă ramificată, leucină, valină, izoleucină și glutamină extrem de important...
 • L-Carnitine 1000 / Effervescent

  L-Carnitine 1000 / Effervescent pentru diete
  19 RON

  L-Carnitine 1000 / Effervescent


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 20 tablete efervescente, 20 Doze

  ...
 • BCAA 2:1:1

  BCAA 2:1:1 pentru diete
  53 RON

  BCAA 2:1:1


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 40 Doze

  OstroVit BCAA 2-1-1 este un supliment alimentar care conține aminoacizi cu catenă ramificată de cea mai bună calitate (BCAA), în raportul cel mai preferat de 2: 1: 1. Acești aminoacizi sunt caracterizați printr-o utilizare largă în rândul sportivilor, în special a celor care practică sportul sportiv...
 • MG + B6 Effervescent

  MG + B6 Effervescent pentru diete
  12 RON

  MG + B6 Effervescent


  Categorii: Vitamine, Minerale
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze

  OstroVit Mg + B6 este un supliment alimentar care conține citrat de magneziu, care este o sursă de magneziu de cea mai bună calitate. În plus, produsul a fost îmbogățit cu vitamina B6. Magneziul ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA 1000 Effervescent от OstroVit

BCAA 1000 Effervescent

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: OstroVit    Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze
19 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
19 RON
16.74 RON