BCAA 1000 Effervescent от OstroVit

OstroVit

BCAA 1000 Effervescent

12345    4.8/5  (73 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 32376

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT BCAA -

Suplimentul OstroVit BCAA conține aminoacizi ramificați BCAA în raportul clasic de 2:1:1, dar sub formă de tablete efervescente convenabile. Forma solubilă din băutura dvs. preferată garantează o absorbție rapidă și o concentrație ridicată a ingredientului (1000 mg aminoacizi ramificați într-un comprimat).

- acțiune anti-catabolică
- regenerarea musculară instantanee
- progresul în ceea ce privește rezistența musculară
- sprijină reducerea
- îmbunătățirea marcatorilor de efort în timpul eforturilor fizice prelungite
- forma de tablete efervescente
- gust răcoritor

Cea mai bună calitate a aminoacizilor cu catenă ramificată (BCAA), în raportul clasic și cel mai popular de 2: 1: 1. Un comprimat conține 500 mg leucină, 250 mg izoleucină și 250 mg valină. Acestea ar trebui livrate corpului, deoarece aparțin așa numiților aminoacizi esențiali - aminoacizi, pe care corpul uman nu le poate produce.

Aminoacizii cu catenă ramificată sunt foarte importanți, în special pentru persoanele active și pentru sportivi. Aprovizionarea lor adecvată inhibă catabolismul muscular, contribuie la crearea unui mediu anabolic și la creșterea sintezei proteinelor în mușchi. BCAA aminoacizii pot fi, de asemenea, o sursă de energie în timpul exercițiilor fizice pe termen lung. Stimulează producția de glucoză din oxidul azotic în procesul de gluconeogeneză, care apare în timpul activității fizice prelungite. Acest lucru permite un exercițiu sigur, cu o aprovizionare constantă a energiei, fără a folosi depozitele de glicogen mușchi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BCAA 1000 Effervescent от OstroVit

BCAA 1000 Effervescent

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: OstroVit    Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze
Coming soon!