BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder от OstroVit

OstroVit

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

12345    4.9/5  (80 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină Ambalare: 500 Grame, 50 Doze Vezi ingredientele
-40%   11957 RON
7174 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 30853

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT BCAA + GLUTAMINĂ SUPREMĂ PURE
(L-leucină L-valină L-izoleucină L-glutamină)
OstroVit BCAA + GLUTAMINE (Supreme Pure) este un preparat de primă clasă pentru persoanele fizice active, format din trei aminoacizi cu catenă ramificată, leucină, valină, izoleucină și glutamină extrem de importantă. Suplimentul nu conține agenți de umplere inutili, umpluturi și alți aditivi, iar micronizarea este la cel mai înalt nivel. Biodisponibilitatea ideală și solubilitatea excelentă a produsului au fost dictate de cerințele ridicate ale consumatorilor.

Nu se vor umple materiale inutile
Raport BCAA - 2: 1: 1 (leucină, valină, izoleucină)
Produs îmbogățit cu L-glutamină


BCAA - AMINO ACIZI DIN CLASELE BRANȘATE
BCAA (lanțuri ramificate aminoacizi) sunt aminoacizi cu catenă ramificată: leucină, valină și izoleucină. Acești compuși sunt numiți din cauza lanțului lateral extins în structura lor chimică. Acestea aparțin grupului de aminoacizi exogeni, care este necesar în dieta noastră, deoarece organismul nostru nu le poate produce. Acestea sunt un element inseparabil al sintezei majorității proteinelor și peste 30% din mușchii noștri sunt compuși din BCAA.

L-glutamina
L-glutamina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. Se caracterizează prin multe funcții biologice, cum ar fi transportorul de azot, care acționează ca un precursor al sintezei glutationului sau a nucleotidelor. Este unul dintre substraturile în procesul de gluconeogeneză.


PROPRIETĂȚI ALE BCAA ȘI GLUTAMINEI
BCAA și L-glutamina se găsesc în principal în mușchii noștri, motiv pentru care suplimentarea acestor aminoacizi aduce astfel de rezultate spectaculoase sportivilor care o folosesc. Forța sportivă are o importanță deosebită aici. Antrenamentul greu necesită o aprovizionare sporită a acestor aminoacizi pentru a menține homeostazia și buna funcționare a celulelor noastre musculare. Aminoacizii cu catenă ramificată și glutamina se completează reciproc pentru a crea suplimentul perfect de antrenament.


Ele ajută la creșterea rezistenței musculare.
În timpul utilizării acestora, se observă o creștere a lipolizei, adică o creștere a oxidării acidului gras - un supliment ideal pentru reducerea grăsimii corporale.
Suplimentele BCAA și Glutamina reduc oboseala fizică și psihică post-antrenament.
Multe studii indică în mod unanim activitate anti-catabolică (a diminuat distrugerea proteinelor în țesutul muscular).
Folosind BCAA ca sursă de energie - ne poți salva glicogenul muscular.
Acțiune dovedită care reglementează activitatea neurotransmițătorilor.
Un remediu ideal pentru îmbunătățirea resintezei glicogenului muscular.

Adăugați o porție de 10g (2,5 bucăți) cu 100-150ml de apă sau sucul preferat.
În zilele de antrenament, beți două porții pe zi, una imediat după trezire, a doua după antrenament. În zilele nelucrătoare, beți o porție după trezire.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder от OstroVit

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină    Brand: OstroVit    Ambalare: 500 Grame, 50 Doze
11957 RON
7174 RON