BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder от OstroVit

OstroVit

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

12345    4.9/5  (26 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină Ambalare: 500 Grame, 50 Doze Vezi ingredientele
-25%   105 RON
7875 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 30853

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT BCAA + GLUTAMINĂ SUPREMĂ PURE
(L-leucină L-valină L-izoleucină L-glutamină)
OstroVit BCAA + GLUTAMINE (Supreme Pure) este un preparat de primă clasă pentru persoanele fizice active, format din trei aminoacizi cu catenă ramificată, leucină, valină, izoleucină și glutamină extrem de importantă. Suplimentul nu conține agenți de umplere inutili, umpluturi și alți aditivi, iar micronizarea este la cel mai înalt nivel. Biodisponibilitatea ideală și solubilitatea excelentă a produsului au fost dictate de cerințele ridicate ale consumatorilor.

Nu se vor umple materiale inutile
Raport BCAA - 2: 1: 1 (leucină, valină, izoleucină)
Produs îmbogățit cu L-glutamină


BCAA - AMINO ACIZI DIN CLASELE BRANȘATE
BCAA (lanțuri ramificate aminoacizi) sunt aminoacizi cu catenă ramificată: leucină, valină și izoleucină. Acești compuși sunt numiți din cauza lanțului lateral extins în structura lor chimică. Acestea aparțin grupului de aminoacizi exogeni, care este necesar în dieta noastră, deoarece organismul nostru nu le poate produce. Acestea sunt un element inseparabil al sintezei majorității proteinelor și peste 30% din mușchii noștri sunt compuși din BCAA.

L-glutamina
L-glutamina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. Se caracterizează prin multe funcții biologice, cum ar fi transportorul de azot, care acționează ca un precursor al sintezei glutationului sau a nucleotidelor. Este unul dintre substraturile în procesul de gluconeogeneză.


PROPRIETĂȚI ALE BCAA ȘI GLUTAMINEI
BCAA și L-glutamina se găsesc în principal în mușchii noștri, motiv pentru care suplimentarea acestor aminoacizi aduce astfel de rezultate spectaculoase sportivilor care o folosesc. Forța sportivă are o importanță deosebită aici. Antrenamentul greu necesită o aprovizionare sporită a acestor aminoacizi pentru a menține homeostazia și buna funcționare a celulelor noastre musculare. Aminoacizii cu catenă ramificată și glutamina se completează reciproc pentru a crea suplimentul perfect de antrenament.


Ele ajută la creșterea rezistenței musculare.
În timpul utilizării acestora, se observă o creștere a lipolizei, adică o creștere a oxidării acidului gras - un supliment ideal pentru reducerea grăsimii corporale.
Suplimentele BCAA și Glutamina reduc oboseala fizică și psihică post-antrenament.
Multe studii indică în mod unanim activitate anti-catabolică (a diminuat distrugerea proteinelor în țesutul muscular).
Folosind BCAA ca sursă de energie - ne poți salva glicogenul muscular.
Acțiune dovedită care reglementează activitatea neurotransmițătorilor.
Un remediu ideal pentru îmbunătățirea resintezei glicogenului muscular.

Adăugați o porție de 10g (2,5 bucăți) cu 100-150ml de apă sau sucul preferat.
În zilele de antrenament, beți două porții pe zi, una imediat după trezire, a doua după antrenament. În zilele nelucrătoare, beți o porție după trezire.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder pentru diete
  53 RON 3975 RON

  BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 20 Doze

  OSTROVIT BCAA + GLUTAMINĂ SUPREMĂ PURE (L-leucină L-valină L-izoleucină L-glutamină) OstroVit BCAA + GLUTAMINE (Supreme Pure) este un preparat de primă clasă pentru persoanele fizice active, format din trei aminoacizi cu catenă ramificată, leucină, valină, izoleucină și glutamină extrem de important...
 • Whey Protein

  Whey Protein pentru diete
  108 RON 81 RON

  Whey Protein


  Categorii: Proteine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 700 Grame, 23 Doze

  OstroVit Whey Protein este suplimentul de proteine ​​de înaltă calitate care conține proteine ​​70%. Baza pentru prepararea concentratului de proteine ​​din zer a fost adăugată maltodextrină, care este o sursă de carbohidrați complexi. Proteina din zer oferă proteine ​​animale de înaltă calitate car...
 • MgZB Ultra

  MgZB Ultra pentru diete
  42 RON 3150 RON

  MgZB Ultra


  Categorii: Minerale, Stimulatoare testosteron
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 120 Tableta, 40 Doze

  ✔ Combinația inovatoare de magneziu, zinc și vitamine B6 sub formă de tablete ✔ Forme de minerale de înaltă calitate - citrat și lactați ✔ Poate ridica nivelul de testosteron, ceea ce se traduce printr-o posibilitate mai bună de libido sexuală ✔ Îmbunătățește calitatea somnului, care se traduce prin...
 • BCAA 1000 Effervescent

  BCAA 1000 Effervescent pentru diete
  19 RON 1425 RON

  BCAA 1000 Effervescent


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 20 Tablete efervescente, 20 Doze

  OSTROVIT BCAA - Suplimentul OstroVit BCAA conține aminoacizi ramificați BCAA în raportul clasic de 2:1:1, dar sub formă de tablete efervescente convenabile. Forma solubilă din băutura dvs. preferată garantează o absorbție rapidă și o concentrație ridicată a ingredientului (1000 mg aminoacizi ramif...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder от OstroVit

BCAA 2:1:1 + L-Glutamine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină    Brand: OstroVit    Ambalare: 500 Grame, 50 Doze
105 RON
7875 RON