Beef Amino / Supreme Pure от OstroVit

OstroVit

Beef Amino / Supreme Pure

12345    5/5  (89 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Aminoacizi de vită Ambalare: 300 Tableta, 150 Doze Vezi ingredientele
-40%   10067 RON
6040 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32899

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Supreme Pure Beef Amino este un supliment alimentar în tablete, furnizând aminoacizi de origine vită. Produsul a fost dezvoltat din proteine ​​hidrolizate de cea mai înaltă calitate. Conceput pentru persoanele care sunt deosebit de vulnerabile la catabolismul muscular și pentru antrenamentele de rezistență sau rezistență.

OstroVit Supreme Pure Beef Amino

      300 comprimate în pachet !!
      1 portie = 2 tablete!
      150 porții = 150 zile suplimentare
      2.200 mg de aminoacizi pe porție!
      Materii prime de calitate!

Suplimentul OstroVit Supreme Pure Beef Amino conține complexe de aminoacizi special compuse, sunt create pentru aplicarea lor specifică și pentru efectele dorite pe care un grup dat de destinatari dorește să le obțină (aminoacizi esențiali sau exogeni, aminoacizi cu catenă ramificată sau complexe BCAA) cu modificări sub formă de supliment Beta) alanină sau citrulină, care au caracteristicile lor specifice pentru susținerea anabolismului muscular și a capacității de rezistență sau de antrenament). hidrolizată. Fiecare comprimat oferă o gamă completă de aminoacizi esențiali și neesențiali, pe care îi puteți lua în considerare cu ușurință proteina valoroasă de vită fără grăsimi inutile, care de obicei înglobează generos produsele din carne de vită. OstroVit Supreme Pure Beef Amino este un supliment care va susține toate procesele metabolice și, în principal, anabolic pentru a vă construi mușchii, regenerarea completă, reduce simptomele de oboseală, dar, mai ales, pentru a obține rezultate mai bune zi de zi.

OstroVit Supreme Pure Beef Amino este un supliment care poate fi utilizat nu numai în sporturile care se caracterizează prin hipertrofie ciclică de antrenament, dar și pentru persoanele care sunt deosebit de vulnerabile la catabolismul muscular și dieta lor arată o nevoie crescută de proteine ​​valoroase. OstroVit Supreme Pure Beef Amino oferă aceleași avantaje:

      Susține procesele anabolice naturale, în special MPS - sinteza proteinelor musculare
      Poate crește eficiența instruirii
      O sursă ideală de proteine ​​- în special pentru persoanele cu necesități crescute de proteine
      Poate ajuta la creșterea rezistenței musculare
      Poate reduce oboseala fizică și psihică post-antrenament.
      Are un efect anti-catabolic 100% proteine ​​de vită fără grăsime

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Beef Amino / Supreme Pure от OstroVit

Beef Amino / Supreme Pure

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Aminoacizi de vită    Brand: OstroVit    Ambalare: 300 Tableta, 150 Doze
10067 RON
6040 RON