Beta Alanine от OstroVit

Beta Alanine

12345    5/5  (33 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Beta-Alanina Brand: OstroVit Ambalare: 200 Grame, 40 Doze Vezi ingredientele
48 RON  60 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30869
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Beta-Alanine este un supliment extraordinar care este folosit în timpul sesiunilor de antrenament tare. Preparat micronizat conceput pentru atleții care doresc să consolideze cel mai bine potențialul natural al abilităților lor.

Doză de 4 g.

BETA-alanina
Beta-alanina este un compus chimic organic clasificat ca substanțe ergogene. Este un izomer modificat de laborator al unui aminoacid natural găsit în natură, care este alanina. După consum, se folosește la producerea carnosinei, care acționează ca un tampon acid în organism. Carnosina depozitată în celulele musculare este eliberată ca răspuns la o scădere a pH-ului (ioni de hidrogen), adică reglează aciditatea lor. Cu cât este mai mare cantitatea de carnosină din mușchi, vă permite să luați mai multe sesiuni de antrenament.

Suplimentul fiind un precursor al sintezei carnosinei mărește rezistența musculară și vă permite să efectuați repetări suplimentare în timpul antrenamentului de forță. Este, de asemenea, perfect pentru persoanele care practică sprîncenele sau vâsla. Beta-alanina are un număr de proprietăți avantajoase:

Consumul de beta-alanină provoacă hipertrofie musculară, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când se lucrează la țesutul muscular uscat.
Unele studii indică o creștere a lipolizelor sau a arderii de grăsimi la persoanele care suplimentează beta-alanina
Efectul creșterii rezistenței musculare și reducerii oboselii în timpul antrenamentului.
Permițând repetări suplimentare în serie, crește volumul de antrenament care afectează creșterea mai eficientă a țesutului muscular.
Permite instruiri mai lungi și mai eficiente.

Beta-alanină, regulator de aciditate - acid citric, aromă, taurină, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K; piridoxină clorhidrat (vitamina B6).
Poate conține soia și nuci.

CUM SĂ UTILIZAȚI BETA-ALANINE?

Recomandarea standard se situează între 2 și 5 grame de substanță pe zi. Beta-alanina este adesea o componentă încorporată în diferite stive de antrenament. De fapt, timpul din zi nu afectează acțiunea substanței.
Efectul paresteziei poate fi evitat prin administrarea de doze mai mici (1-2g) pe parcursul zilei.

Adăugați 4 g în 100-150 ml de apă sau suc. În zilele de antrenament, mâncați o porție pe zi cu 30 de minute înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Citrulline Powder

  Citrulline Powder pentru diete
  77 RON 6160 RON

  Citrulline Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 210 Grame, 70 Doze

  Sprijină rezistența și recuperarea pentru rezultate maxime! Citrulline Malate poate fi folosit pentru a maximiza intensitatea și volumul instruirii dumneavoastră. Citrulline Malate poate îmbunătăți considerabil performanța exercițiilor fizice prin reducerea sentimentelor de oboseală prin creșterea...
 • Arginine Powder

  Arginine Powder pentru diete
  60 RON 48 RON

  Arginine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 210 Grame, 70 Doze

  OstroVit L-arginina este o sursă de L-arginină de înaltă calitate. Suplimentarea cu L-arginina afectează multe procese metabolice în corpul uman. Sarcina principală a suplimentării cu L-arginină în sport pentru a îmbunătăți performanțele și oportunitățile de formare. Îmbunătățește în mod eficien...
 • Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate pentru diete
  35 RON 28 RON

  Creatine Monohydrate


  Categorii: Creatina
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 300 Grame, 120 Doze

  OstroVit Creatine Monohydrate (Supreme pure) este un supliment de monohidrat creatină de o calitate superioară, cu un excelent nivel de micronizare. Creatina este un supliment cunoscut și folosit. Eficacitatea sa a fost confirmată de numeroase studii științifice. Aceasta va asigura o creștere mai bu...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Beta Alanine от OstroVit

Beta Alanine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Beta-Alanina    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame, 40 Doze
60 RON
48 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
48 RON
45.17 RON