Beta Alanine от OstroVit

OstroVit

Beta Alanine

12345    5/5  (74 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Beta-Alanina Ambalare: 200 Grame Vezi ingredientele
-40%   6287 RON
3772 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30869

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Beta-Alanine este un supliment extraordinar care este folosit în timpul sesiunilor de antrenament tare. Preparat micronizat conceput pentru atleții care doresc să consolideze cel mai bine potențialul natural al abilităților lor.

Doză de 4 g.

BETA-alanina
Beta-alanina este un compus chimic organic clasificat ca substanțe ergogene. Este un izomer modificat de laborator al unui aminoacid natural găsit în natură, care este alanina. După consum, se folosește la producerea carnosinei, care acționează ca un tampon acid în organism. Carnosina depozitată în celulele musculare este eliberată ca răspuns la o scădere a pH-ului (ioni de hidrogen), adică reglează aciditatea lor. Cu cât este mai mare cantitatea de carnosină din mușchi, vă permite să luați mai multe sesiuni de antrenament.

Suplimentul fiind un precursor al sintezei carnosinei mărește rezistența musculară și vă permite să efectuați repetări suplimentare în timpul antrenamentului de forță. Este, de asemenea, perfect pentru persoanele care practică sprîncenele sau vâsla. Beta-alanina are un număr de proprietăți avantajoase:

Consumul de beta-alanină provoacă hipertrofie musculară, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când se lucrează la țesutul muscular uscat.
Unele studii indică o creștere a lipolizelor sau a arderii de grăsimi la persoanele care suplimentează beta-alanina
Efectul creșterii rezistenței musculare și reducerii oboselii în timpul antrenamentului.
Permițând repetări suplimentare în serie, crește volumul de antrenament care afectează creșterea mai eficientă a țesutului muscular.
Permite instruiri mai lungi și mai eficiente.

Beta-alanină, regulator de aciditate - acid citric, aromă, taurină, îndulcitori: sucraloză, acesulfam K; piridoxină clorhidrat (vitamina B6).
Poate conține soia și nuci.

CUM SĂ UTILIZAȚI BETA-ALANINE?

Recomandarea standard se situează între 2 și 5 grame de substanță pe zi. Beta-alanina este adesea o componentă încorporată în diferite stive de antrenament. De fapt, timpul din zi nu afectează acțiunea substanței.
Efectul paresteziei poate fi evitat prin administrarea de doze mai mici (1-2g) pe parcursul zilei.

Adăugați 4 g în 100-150 ml de apă sau suc. În zilele de antrenament, mâncați o porție pe zi cu 30 de minute înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Beta Alanine от OstroVit

Beta Alanine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Beta-Alanina    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame
6287 RON
3772 RON