Beta-Alanine Shot от OstroVit

OstroVit

Beta-Alanine Shot

12345    5/5  (83 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Aminoacizi sub formă lichidă, Beta-Alanina Ambalare: 80 ml, 1 Doza Vezi ingredientele
-40%   693 RON
416 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 33396

DESCRIEREA PRODUSULUI

Beta Alanina de la Ostrovit este un aminoacid neesențial care se combină cu L-Histidina, ajutând la formarea de Carnosină. Beta Alanina crește concentrația de Carnosină în mușchi și este utilă atât pentru cei care practică sporturi care presupun acțiuni explozive, cum ar fi sprintul, ridicarea greutăților sau boxul cât și pentru cei care practică sporturi de anduranță și doresc să întârzie instalarea oboselii.

Beneficii:

Utilizarea Beta Alaninei va ajuta la creșterea producției de Carnosină. Creșterea concentrației de Carnosinăîn mușchi este vitală pentru atleți, aceasta putând crește abilitatea mușchilor dvs. de a depune un efort mai mare, pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, poate preveni acumularea acidului lactic în timpul antrenamentelor intense, reducând astfel oboseala.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Beta-Alanine Shot от OstroVit

Beta-Alanine Shot

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Aminoacizi sub formă lichidă, Beta-Alanina    Brand: OstroVit    Ambalare: 80 ml, 1 Doza
693 RON
416 RON