Glycine Powder от OstroVit

Glycine Powder

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glycine Brand: OstroVit Ambalare: 200 Grame, 66 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No. 31793
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare Produs

L-glicina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. În ciuda faptului că este structural cel mai mic aminoacid (are doar un atom de hidrogen în lanțul lateral), joacă un rol foarte important în funcționarea corpului nostru. Este un aminoacid proteic care creează structuri de proteine (de exemplu, colagen), dar de asemenea acționează ca un neurotransmițător în sistemul nervos central. Glicina este implicată în producerea de ADN, fosfolipide și colagen și, de asemenea, are un efect semnificativ în timpul eliberării ATP (adenozin trifosfat), care conține legături de înaltă energie necesare pentru desfășurarea tuturor proceselor de viață.

Mod de administrare:Adăugați 3 g (3/5cupe) în 100-150 ml de apă sau suc. Cel mai bine este să consumați 30 de minute înainte de masă.

Active ingredients

3 g (1 serving) L-glycine 3000 mgComentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

Glycine Powder от OstroVit

Glycine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glycine    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame, 66 Doze
Coming soon!