Glycine Powder от OstroVit

OstroVit

Glycine Powder

12345    4.8/5  (96 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glycine Ambalare: 200 Grame, 66 Doze Vezi ingredientele
-40%   4271 RON
2563 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31793

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare Produs

L-glicina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. În ciuda faptului că este structural cel mai mic aminoacid (are doar un atom de hidrogen în lanțul lateral), joacă un rol foarte important în funcționarea corpului nostru. Este un aminoacid proteic care creează structuri de proteine (de exemplu, colagen), dar de asemenea acționează ca un neurotransmițător în sistemul nervos central. Glicina este implicată în producerea de ADN, fosfolipide și colagen și, de asemenea, are un efect semnificativ în timpul eliberării ATP (adenozin trifosfat), care conține legături de înaltă energie necesare pentru desfășurarea tuturor proceselor de viață.

Mod de administrare:Adăugați 3 g (3/5cupe) în 100-150 ml de apă sau suc. Cel mai bine este să consumați 30 de minute înainte de masă.

Active ingredients

3 g (1 serving) L-glycine 3000 mgComentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Glycine Powder от OstroVit

Glycine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glycine    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame, 66 Doze
4271 RON
2563 RON